Hvordan kan jeg reducere overopvarmning i min PC?How do I Reduce Overheating Problems in My PC?

Når en PC overophedes, kan det forårsage mange problemer med funktionen i computerens indre, da den centrale behandlingsenhed (CPU) bliver for varm, kan det forårsage betydelige problemer i dens funktion. Der findes mange måder at ordne dette ret almindelige problem på og undgå overophedning, så det ikke forårsager irriterende frysning og andre ikke forventede afbrydelser, der kan resultere i tab af arbejde eller vigtige filer.

Hvordan ved man, at overophedning er problemet

Det kan være en vanskelig opgave at diagnosticere et computerproblem. Forskellige symptomer forårsages af forskellige problemer, og PC overopvarmsningsproblemer inderholder også karakteristika, der er enestående for dem. Symptomerne på en computer, der bliver overophedet, er normalt ret omfattende, men der findes måder til at bestemme, om det er problemet.

Et problem, du sandlynligvis får at mærke, er system- sammenbrud. Hvis computeren mod forventning bryder sammen ofte uden, at du forsøger at slukke den, kunne det betyde, at computeren overopvarmes. Mange problemer kan forårsage computersammenbrud, men hvis computeren bryder sammen snart efter, at den startes, kunne det skyldes PC overophedningsproblemer. Softwarefrysning og langsom hastighed, når man forsøger at afslutte handlinger, forekommer ofte før et systemsammenbrud. Da alle PC’ere har indbygget temperaturopdagelse, vil computeren reagere, hvis den bliver for varm inden for dens omfang.

Når computeren fryser og helt låses til det punkt, hvor intet kan gøres, og muligheden for helt at lukke den ned ikke findes, kunne dette også være resultatet af PC overopvarmningsproblemer. Manuel genstart af computeren løser normalt problemet midlertidigt. Forsøg at undgå at køre for mange programmer, der optager for meget behandlingstrøm på én gang.

Ud over sammenbrud kan tilfældig genopstart forekomme, hvor computeren automatisk genstarter uden advarsel under normal køring. Hvis dette sker ofte, som ved sammenbrug og låsning, kan igen PC overopvarmningsproblemer have forårsaget det.

Andre symptomer på overopvarmning omfatter: computeren nægter at starte, blå dødsslkærme (når skærmen bliver helt blå, hvorved alle aktiiteter standser, og der vises en fejlmelding), høje lyde inde fra computeren, og hvis computeren føles varm at røre ved udefra.

Hvordan man ordner og undgår problemer med PC overopvarmning

Forebyggelse af overophedning kan gennemføres på adskillige enkle måder, og de ordner derfor problemet effektivt. Når virusser ikke længere bestemmes som et muligt problem efter en scanning med korrekt antivirus og antimalware software, kan du mistænke overophedning for at være årsagen.

Ofte vil pustning af computerens indre med en luftdåse fjerne støvdannelse, som bidrager til overophedning såvel som andre problemer. Det kan også forhindre overopvarmning, at man opbevarer computeren på en hård, glat overflade.


How do I Reduce Overheating Problems in My PC?
En dåse med computerstøvfjerner anvendt til omhyggeligt at rense computerdele.

Software som SpeedFan kan downloades for at hjælpe med at måle temperaturen i din computer på forskellige områder ved at overvåge sensorerne. Køleposer kan også købes til laptps. Det kan hjælpe dig med at opdage et varmeproblem, at du kontrollerer tempetaruren i din computer med jævne mellemrum enten ved at røre ved den eller ved at holde et termometer op til processoren.


How do I Reduce Overheating Problems in My PC?
SpeedFan’s interface, der tillader dig at se komponenters temperatur og omdrejninger per minut.

Det er også muligt, at man får et pålideligt computer reparationsværksted til at diagnosticere sine computer problemer, hvilket tillader, at professionelle opdager og ordner problemet, inden det bliver for voldsomt. Mens overopvarmningsproblemer måske ofte ikke er så irriterende som et vanskeligt-at-finde internt software eller hardware problem, skal man ikke tage let på disse problemer. Ligesom i forbindelse med ethvert problem, der afbryder funktionen, så kan man tabe central information, som der ikke er sikkerhedskopi for, eller man kan blive ude af stand til af afslutte opgaver fra dag til dag. Der er mange måder at undgå dette problem på, så det ikke bliver en livsafbrydende irritation.

Anbefalet af ReviverSoft

Registry Reviver vil finde og løse problemer, og genoprette optimal pc'ens ydeevne hurtigt, nemt og sikkert.

download nu
  • http://www.reviversoft.com/ Mark Beare

    Sim, você está correto. Obrigado pelo comentário!

  • ycylvhvj

    Que explicação horrivel a de voces

  • Fernando Lopez

    Acaso voce pode facer uma melhor?

Under
PC Problemer?

Tag en GRATIS
Windows Registry scanning
finde fejl, der kan
forårsage pc-problemer.


Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet