Vi bestræber os på at have vores hjemmeside på så mange sprog som muligt, dog er siden lige nu maskinoversat ved hjælp af Google Translate. Luk

Hvordan man afinstallerer en Windows 8 applikation (Windows 8 Themed Application)How to uninstall a Windows 8 Application (Windows 8 Themed Application)

Der findes to slag applikationer i Windows 8. Traditionelle desktop applikationer og så Windows 8 specifikke applikationer. Vi har endnu en video, der viser dig, hvordan man afinstallerer desktop applikationer i Windows 8, men her ser man, hvordan man afinstallerer Windows 8 specifikke applikationer.

Se vor video for at lære at afinstallere en desktop applikation her.

Videotranscription:

Hej venners. Mark her fra ReviverSoft. I dag vil jeg lære jer, hvordan man afinstallerer en Metro/Mederne UI applikation fra Windows 8. Jeg har i en tidligere video vist jer, hvordan man afinstallerer en desktop applikation. Hvis du gerne vil finde den video, er linket til den i kommentarerne nedenfor. For at afinstallere en Metro/Moderne UI applikation skal du frem til startskærmen. Der er et par måder, man kan gøre det på. Den første måde at gøre det på vil være at tage din markør og flytte den til øverste højre hjørne af skærmen og bevæge den op og klikke på Start. Du kan også swipe med fingeren fra højre hjørnes kant på skærmen, hvis du har en berøringsskærmsenhed eller alternativt kan du trykke på Windowsnøglen på dit tastatur, og det fører dig til denne skærm, som er Windows 8 startskærmen.

Dete er Windows erstatningen for Startmenuen fra tidligere versioner af Windows. Der har været nogen ueninghed om, dette er det rigtige at gøre, men hvis du har opgraderet til Windows 8, er dette måden for dig til at nå frem til forskellige applikationer. Alt, der har en flad farve, eller alle disse fladfarvede stykker tegl, er Metro/Moderne UI applikationer. Så er alle disse appikationer her, som er små ikoner til applikationer, som du har installeret på den samme farveteglsten, desktop applikationer. Hvis du ønsker at afinstallere en Metro/Moderne UI applikation, er hvad, du behøver at gøre, at højreklikke på teglstenen. Alternativt kunne du holde din finger på teglstenen, og du vil få samme menu, og du ser nede i nederste venstre hjørne, at du har tre valgmuligheder. “Løsn fra start” er at fjerne den fra skærmen, “afinstaller”, hvilket er, hvad vi kommer til i den anden, og så “mindre”, som blot gøre teglstenen mindre. Hvis du klikker på en lille teglsten, kan du også gøre den større. For at afinstallere teglstenen eller applikationen, skal du blot højreklikke på den og så klikke “afinstaller”, så behøver du blot at bekræfte og klikke “afinstaller” igen

Der har vi det. Applikationen er blevet fjernet, og det vil frigive noget ekstra plads på harddiskdrevet, så du kan afinstallere flere applikationer eller få flere billeder eller filer på din computer. Hvis du ønsker applikationen tilbage, er alt, hvad du behøver at gøre, at gå tilbage til butikken, lede efter den, og så geninstallere den. Dersom du har spørgsmål, så efterlad venligst en kommentar nedenfor i videopkommentarerne, og vi håber, at vi ser dig i en fremtidig ReviverSoft video. Tak for, at du ser på.

  • henry

    hice el procedimiento anterior para desinstalar la Aplicacion Tienda y no me funcionó. que puedo hacer?
    de antemano gracias.
Fandt du ikke dit svar?
Stil et spørgsmål til vores fællesskab af eksperter fra hele verden og få svar på ingen tid overhovedet.

vores produkter
Se alle produkter →

Vi udvikler produkter, der hjælper Reparation, optimere og vedligeholde din computer for dig

Driver Reviver
Gendanne maksimal ydeevne og funktionalitet til pc'ens hardware.
Registry Reviver
Gendanne maksimal effektivitet og til din PC Windows registreringsdatabasen.
Security Reviver
Fjern hurtigt og sikkert sikkerhedstrusler, forhindre dem i at tilbagevendende og holde din pc beskyttet.
abonnere på vores nyhedsbrev

Modtag gratis tips og råd, hvordan
til at reparere, vedligeholde og optimere din pc

Rediger oversættelse
Oversættelse via maskine (Google):
Henter...
Kopier til redigering
or Slet