Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten poistaa Windows 8 Application (Windows 8 Teemalla Application)How to uninstall a Windows 8 Application (Windows 8 Themed Application)

On olemassa kahdenlaisia ​​sovelluksia Windows 8. Perinteisen pöytäkoneen sovelluksia ja sitten Windows 8 sovelluksia. Meillä on toinen video, joka osoittaa, miten voit poistaa työpöydän sovelluksia Windows 8, mutta tässä miten poistaa Windows 8 sovelluksia.

Oppia, miten poistaa työpöydän sovellus katsella meidän video täällä .

Video Transcript:

Hei kaverit. Merkitse tänne ReviverSoft. Tänään aion opettaa sinulle, miten poistaa Metro / Modern UI sovellus Windows 8. Vuonna edellinen video, olen osoittanut sinulle, miten poistaa kassa ahkeruus. Jos haluat löytää, että video, linkki siihen on kommentit alla. Poistaa Metro / Modern UI sovellus, sinun täytyy saada aloitusikkunaan. On olemassa pari tapaa tehdä se. Ensimmäinen tapa tehdä se olisi ottaa kohdistin ja siirrä se sivun oikeassa yläkulmassa ja sitten siirtyä alas tai siirry näytön oikeassa alakulmassa näytön ja liikkua ylös ja napsauta Käynnistä. Myös, mitä voisit tehdä on pyyhkäisemällä sormella oikean käden näytön reunaan, jos sinulla on kosketusnäyttö laite, tai vaihtoehtoisesti voit painaa Windows-näppäintä ja se vie sinut tämän näytön täällä, mikä on Windows 8 aloitusnäyttö.

Tämä on Windows korvaaminen Käynnistä-valikon Aiemmissa Windows-versioissa. On ollut vähän kiistaa, onko tämä oikea tapa toimia, mutta jos olet päivittänyt Windows 8, tämä on tapa saada eri sovelluksiin. Kaikkea sitä on tasainen väri, tai kaikki nämä eri tasainen väri laatat ovat Metro / Modern UI sovelluksia. Sitten kaikki nämä sovellukset täällä, että ovat pienet kuvakkeet sovelluksiin, jotka olet asentanut samaa väriä laatta ovat kaikki työpöydän sovelluksia. Jos haluat poistaa Metro / Modern UI sovellus, mitä sinun tarvitsee tehdä, on klikkaa hiiren oikealla laatta. Vaihtoehtoisesti voit pitämällä sormea ​​laattojen ja saat saman valikon, ja näet alas näytön vasemmassa alakulmassa sinulla on kolme vaihtoehtoa. “Poista kiinnitys alusta” on poistaa sen näytön, “Poista”, joka on mitä me saamme toisessa, sitten “pienemmät”, joka vain tekee laatta pienempi. Sitten voit myös, jos se on pieni laatta olet klikkaamalla, sinulla on mahdollisuus tehdä sen suurempana. Poistaa laatta tai sovelluksen, kaikki sinun tarvitsee vain oikea-klikkaa sitä ja sitten klikkaa “Poista”, sinun tarvitsee vain vahvistaa ja klikkaa “Poista” uudelleen.

Siellä on se. Sovellus on poistettu ja se vapauttaa ylimääräistä kiintolevytilaa, jotta voit asentaa uusia sovelluksia tai enemmän kuvia tai tiedostoja tietokoneessa. Jos haluat saada, että hakemuksen uudelleen, kaikki sinun tarvitsee tehdä, on mennä takaisin kauppaan, etsi se ja asenna se uudelleen. Jos sinulla on kysyttävää, jätä kommentti alle videon kommentit ja toivomme teille tulevaisuuden ReviverSoft video. Kiitos katsomassa.

  • henry

    hice el procedimiento anterior para desinstalar la Aplicacion Tienda y no me funcionó. que puedo hacer?
    de antemano gracias.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa