Kuinka rekisteröin Driver Reviverin voidakseni ladata ja asentaa ajuripäivityksiä?How do I register Driver Reviver, to download and install the driver updates?

Aktivoidaksesi Driver Reviverin tietokoneellasi, sinun tarvitsee vain kopioida lisenssikoodi, liittää se ohjelmiston aktivointiikkunaan ja aktivoida se vapauttaaksesi sen kaikki toiminnot.

Aloita katsomalla tämä nopea Driver Reviver -aktivointivideo:

(TAI)

Aktivoi ohjelma noudattamalla tätä helppoa vaiheittaista ohjetta:

1. Avaa Driver Reviver

2. Napsauta avaimen muotoista ” Rekisteröi ” -kuvaketta Driver Reviverin ylävalikkopalkissa

3. Napsauta tekstiä, jossa lukee ” Minulla on jo lisenssiavain ”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä ”lisenssikoodi”

4. Avaa nyt ostovahvistussähköposti, jonka sait heti oston jälkeen. Näet tässä sähköpostissa määritetyn ”Lisenssikoodisi”. Ensin sinun on valittava Lisenssikoodi ja kopioitava teksti (valitse vain teksti ja pidä sitten CTRL-näppäintä painettuna ja paina C-näppäintä. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Kopioi. Tämä kopioi teksti sinulle)

5. Seuraavaksi sinun on palattava Driver Reviveriin ja asetettava sitten kohdistin License Code -kohdan vieressä olevaan tekstiruutuun ja napsautettava Liitä- painiketta. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Liitä-vaihtoehdon tai pitää CTRL-näppäintä painettuna ja liittää lisenssikoodin painamalla V-näppäintä.

6. Kun olet onnistuneesti kopioinut ja liittänyt lisenssikoodin tuotteeseen, sinun tarvitsee vain napsauttaa painiketta, jossa lukee ” Rekisteröi ohjainreviver nyt ”.

Onnittelut! Olet rekisteröinyt tuotteen onnistuneesti. Huomaat, että ’Rekisteröidy’ -kuvake ei enää näy ylävalikkopalkissa. Voit nyt tarkastella lisenssitietojasi napsauttamalla Asetukset-painiketta ylävalikkopalkissa ja valitsemalla Lisenssi-välilehden.

Nauti Driver Reviverin käytöstä!