Ajokorttini koodia ei hyväksytä, ja en voi rekisteröityä Driver reviverMy license code is not being accepted and I cannot register Driver Reviver

On olemassa joitakin yleisiä syitä, miksi tämä voi tapahtua:

• Jos kopioit tilaa alussa tai lopussa lisenssikoodin, se aiheuttaa lisenssin koodi ei toimi.
  • Jos käytät lisenssin yksityiskohdat eri tuotteesta, et pysty suorittamaan aktivoinnin. Kaikki ReviverSoft tuotteet ovat erilaisia ​​ja vaativat erilliset ja lisenssejä. Tarvitset lisenssin koodin Driver reviver.
  • Jos olet antanut luvan koodin väärin, se ei toimi. Voidakseen välttää tämän, suosittelemme kopiointi (CTRL + C) lisenssin koodi tilausvahvistuksen sähköpostitse ja liittämällä (CTRL + V) se suoraan aktivointi-ikkuna.
  • Varmista, että Internet-yhteytesi toimii oikein ja että olet tarkistanut palomuurin asetukset. Voit joko tilapäisesti käytöstä palomuuri tai lisätä poikkeus meidän tuote.
  • Tarkista tietokoneen päivämäärän asettaminen ja muoto. Virheellinen päivämäärä saattaa aiheuttaa järjestelmämme ajatella, että lisenssin koodi on jo umpeutunut.

Edelleen ongelmia? Ota yhteyttä tukitiimiimme apua.