Miten voin palauttaa ohjainpäivityksiä ja rullaa takaisin alkuperäisen ajurit?How do I restore driver updates and roll back the original drivers?

Driver Reviver tekee ajuripäivitysten palauttamisesta helppoa!

Noudata seuraavia ohjeita palauttaaksesi ohjainpäivityksen ja palauttaaksesi alkuperäisen ohjaimen takaisin:

1. Suorita Driver Reviver -ohjelma
  2. Napsauta Varmuuskopiointi- kuvaketta ylimmässä navigointivalikossa
  3. Valitse Aloita palautus
  4. Valitse haluamasi varmuuskopio näytetystä varmuuskopioluettelosta
  5. Aloita palautus napsauttamalla Lataa varmuuskopio .

Kun palautus on valmis, suosittelemme, että käynnistät tietokoneen uudelleen ennen kuin aloitat sen uudelleen käyttämisen.

NOPEA VINKKI: Jos et pysty kirjautumaan Windowsiin normaalisti, voit aina käynnistää tietokoneen uudelleen Windowsin vikasietotilassa ja palauttaa ohjainpäivitykset.

Kuinka käynnistää tietokone uudelleen Windowsin vikasietotilassa:

1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.
  2. Kun tietokone käynnistyy ensimmäisen kerran uudelleen, se luetteloi yleensä joitain laitteeseen asennettuja laitteita, muistin määrää, asennettuja kiintolevyjä jne. Tässä vaiheessa sinun tulisi napauttaa F8- näppäintä varovasti toistuvasti, kunnes näyttöön tulee Boot Advanced Options -valikko .
  3. Valitse vikasietotila ja verkkoyhteys nuolinäppäimillä.
  4. Käynnistä sitten vikasietotilaan painamalla näppäimistön Enter-näppäintä.
  5. Kun olet Windowsin vikasietotilassa, voit ajaa Driver Reviverin palauttaaksesi ohjainpäivitykset