Miten käytän Finder löytää suuria tiedostoja tai tiedostoja, vuonna MacReviver?How do I use Files Finder to find large files, or any files, in MacReviver?

MacReviverin Tiedostohaku-ominaisuus löytää tietyntyyppisiä tiedostoja kaikkialta Macista, myös verkkokansioista. Näin voit helposti poistaa suuret tiedostot, jotka on haudattu kansioon jonnekin. Files Finder voi etsiä videoita, musiikkia, äänikirjoja, valokuvia, arkistoja tai ladattuja sovelluksia.

Files Finderin käyttäminen:

• Käynnistä MacReviver.
  • Napsauta Files Finder .
  • Valitse tiedostotyyppi, jota haluat etsiä: Video, Ääni tai Muu. Napsauta tiedostotyypin vieressä olevaa nuolta hakeaksesi tarkemmin.
  • Napsauta Käynnistä skannaus .

mr_files_finder

• Näkyviin tulee luettelo valitun tiedostotyypin tiedostoista.
  • Lajittele otsikon , viimeksi avatun tai tiedostokoon mukaan .
  • Valitse mikä tahansa tiedosto ja napsauta Poista , jos haluat.
  • Jos valitset toisen tiedostotyypin ja palaat takaisin tähän tiedostotyyppiin, napsauta Skannaa tulos nähdäksesi aiemmin suorittamasi skannauksen.

mr_files_finder2