Miten käytän Nopea uudelleenjärjestäminen puhdistaa tarpeettomat tiedostot MacReviver?How do I use Quick Cleanup to clean unnecessary files in MacReviver?

Pikapuhdistus on joukko neljää työkalua, joiden avulla voit saada takaisin kadonneen asematilan Macissa. Pikapuhdistus sisältää seuraavat neljä puhdistustapaa:

• Binaarien siivous. Tämä poistaa tarpeettomat sovellusten osat.
  • Kielen puhdistus. Tämä poistaa kielet, joita et halua eikä tarvita Macistasi.
  • Välimuistin puhdistus. Tämä poistaa tarpeettomat järjestelmän ja käyttäjän välimuistitiedostot.
  • Lokien puhdistus. Tämä poistaa järjestelmän ja käyttäjän lokitiedostot.

Pikapuhdistuksen käyttäminen:

• Käynnistä MacReviver.
    • Napsauta Pikapuhdistus .
    • Napsauta Käynnistä skannaus .

mr_quick_cleanup

MacReviver skannaa nyt Macin eri alueet:

mr_quick_cleanup2

• Sen jälkeen sinun pitäisi nähdä Mac-tietokoneesi Cleanup-skannaustulokset. Huomaa palautettavan roskapostin koko.
    • Napsauta Poista valitut puhdistaaksesi valitut alueet Macissa.

mr_quick_Cleanup 3

Olet puhdistanut roskapostitiedostot Macilta!