Miten käytän poisto poistaa sovelluksia MacReviver?How do I use Uninstaller to uninstall applications in MacReviver?

MacReviverin asennuksen poisto-ominaisuus voi olla paljon helpompaa kuin poistaa asennuksen poistaja Ohjelmat-kansiosta. Voit nähdä kaikki asentamasi ohjelmat yhdessä paikassa, samalla tavalla kuin Windows PC: n Ohjelmat ja ominaisuudet -sovellus. Sitten voit valita minkä tahansa asennetun sovelluksen ja poistaa sen.

Asennusohjelman käyttäminen:

• Käynnistä MacReviver.
  • Napsauta Uninstaller .
  • Napsauta Skannaa .

mr_uninstaller

• Voit napsauttaa Sovellukset, Widgetit, Asetukset tai Laajennukset-välilehteä tarkastellaksesi kutakin sovellustyyppiä.
  • Valitse mikä tahansa sovellus, jota et enää tarvitse.
  • Poista asennus napsauttamalla Poista .

mr_uninstaller_2