Miten voin aktivoida tai rekisteröidy Registry Reviver?How do I activate or register Registry Reviver?

Aktivoidaksesi Registry Reviverin tietokoneellasi, sinun tarvitsee vain kopioida lisenssiavain, liittää se ohjelmiston aktivointiikkunaan ja aktivoida se vapauttaaksesi sen kaikki toiminnot. Aloita noudattamalla alla olevaa vaiheittaista ohjetta:

1. Avaa Registry Reviver

2. Napsauta Registry Reviverin ylävalikkopalkissa olevaa avaimen muotoista ”Rekisteröi” -painiketta

3. Napsauta tekstiä, jossa lukee ”Minulla on jo lisenssikoodi” . Tämä avaa uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä ”lisenssiavain”.

4. Avaa nyt ostovahvistussähköposti, jonka sait heti oston jälkeen. Näet ”Lisenssiavaimesi” määritettynä tässä sähköpostissa. Ensin sinun on valittava lisenssiavain ja kopioitava teksti (valitse vain teksti ja pidä sitten CTRL-näppäintä painettuna ja paina C-näppäintä. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Kopioi. Tämä kopioi teksti sinulle)

5. Seuraavaksi sinun on palattava Registry Reviveriin ja siirrettävä sitten kohdistin License Code -kohdan vieressä olevaan tekstiruutuun. Kun osoitin on tässä ruudussa, voit napsauttaa Liitä koodi -painiketta liittääksesi kopioimasi koodin. Voit myös pitää CTRL-näppäintä painettuna ja painaa sitten V-näppäintä tai liittää koodin napsauttamalla hiiren kakkospainiketta ja valitsemalla Liitä.

6. Kun olet onnistuneesti kopioinut ja liittänyt lisenssiavaimen tuotteeseen, sinun tarvitsee vain napsauttaa painiketta, jossa lukee Rekisteröidy nyt .

Onnittelut! Olet rekisteröinyt tuotteen onnistuneesti. Huomaat, että ’Rekisteröidy’ -kuvake ei enää näy ylävalikkopalkissa. Voit nyt tarkastella lisenssitietojasi napsauttamalla Asetukset-painiketta ylävalikkopalkissa ja valitsemalla Lisenssi-välilehden.

Nauti Registry Reviverin käytöstä!