Miten voin päivittää uusimpaan versioon Registry Reviver?How do I upgrade to the latest version of Registry Reviver?

Varmistaaksesi, että saat kaikki Registry Reviver -version uudet versiot ja kaikki sen lisälaitteet, sinun on ensin poistettava tietokoneellesi asennettu versio ennen uuden version asentamista.

Päivitysvinkit:

• Pidä tämä selainikkuna auki, kun suoritat jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos juutut.
  • Kun asennat uuden Registry Reviver -version, sinun on syötettävä ’lisenssiavain’ uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme, että etsit ’lisenssiavain’ ja pidät sen valmiina aktivoitavaksi.

Mistä löydät lisenssiavaimesi:

(1) vahvistusviestissä, jonka sait ostaessasi Registry Reviverin ensimmäisen kerran, (2) käytä ReviverSoftin menetetyn koodin palautustyökalua

VAIHEET REKISTERÖINNIN VANHEN VERSIAN POISTAMISEKSI

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja avaa ReviverSoft-kansio.
  • Etsi ja avaa Registry Reviver -kansio (tämä on ReviverSoft-kansiossa)
  • Valitse Poista Registry Reviver -vaihtoehto
  • Noudata kehotteita poistaa Registry Reviverin vanha versio onnistuneesti.

Kun olet poistanut vanhan Registry Reviver -versiosi, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version.

KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUSI VERSIO

VAIHEET UUDEN REKISTERÖINTITUOTTEEN ASENTAMISEKSI

• Avaa tai suorita juuri lataamasi Registry Reviver -asennustiedoston (RegistryReviverSetup.exe) uusi versio.
  • Asenna Registry Reviverin uusi versio noudattamalla näytön ohjeita
  • Tuote toimii automaattisesti ja suorittaa rekisteriskannauksen. Napsauta tarkistuksen jälkeen linkkiä ”Minulla on lisenssiavain”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä lisenssitiedot.
  • Kopioi nyt lisenssiavain ja liitä se tuotteen aktivointi-ikkunan tekstikenttään. Kun olet liittänyt, napsauta Rekisteröi nyt -painiketta suorittaaksesi aktivoinnin loppuun.

Onnittelut! Olet nyt päivittänyt Registry Reviverin uusimpaan versioon.