Kuinka aktivoin tai rekisteröityä Security Reviver?How do I activate or register Security Reviver?

Security Reviver -kopion aktivointi tai rekisteröinti on helppoa!

Näin sinun on tehtävä:

• Käynnistä Security Reviver tietokoneellasi.
  • Napsauta Rekisteröi- painiketta ohjelmanäytön oikeassa yläkulmassa.

sr_activation_1

• Kopioi ja liitä avautuvaan uuteen ikkunaan lisenssiavain (suosittelemme avaimen kopioimista ja liittämistä kirjoitusvirheiden välttämiseksi) tekstikenttään.

sr_activation_2

• Napsauta Rekisteröi nyt -painiketta rekisteröinnin viimeistelemiseksi.

Rekisteröitymisen jälkeen voit poistaa kaikki tietokoneellasi olevat haitta- ja vakoiluohjelmatartunnat.