Miten suljen tai jättää haittaohjelmia kohteita?How do I exclude or ignore malware items?

Turvallisuus Reviver voit jättää joitakin tiedostoja ja kansioita, joita et halua sisällyttää aikana haittaohjelmien varalta. Kun lisätään syrjäytymisen Luettelo Security Reviver, nämä tiedostot ja kansiot jätetään pois kaikista skannaa ja ei merkitty haittaohjelmia infektioita. Lisäksi yksikään ohjelman kilvet toimii vastaan ​​suorittamisen järjestelmässä, eikä muistutuksia näytetään käyttäjälle. Miten jättää tai ohittaa tiedostoja:

• Launch Security Reviver
  • Klikkaa Asetukset ja valitse Sulje pois Files välilehti
  • Ikkunassa näkyvissä, voit klikata ”Lisää tiedosto” ja ”Lisää kansio” lisätä tiedostoja ja kansioita syrjäytymisen List.

Voit aina tulla takaisin ja klikkaa ”Poista” poistaa yksittäisiä / useita valitut kohteet luettelosta.