Lisätietoja tila näytön Security ReviverLearn more about the Status screen of Security Reviver

Security Reviver on suunniteltu mukavuutta ajatellen. Security Reviverin pääruudussa on osiot järjestelmän skannaukseen, haittaohjelmien ilmoittamiseen ja tietokoneen terveydentilaan. Se näyttää viime järjestelmän tarkistuksen aikana löydettyjen infektioiden tai uhkien määrän.

Tila-näyttö sisältää:

• Skannauksen tila
  • Aloita skannaus nyt
  • Tarkista päivitykset
  • Mukauta skannausta

Skannauksen tila
Tässä ohjelman osassa kerrotaan, milloin viimeinen tarkistus suoritettiin, löydettyjen haittaohjelmatartuntojen lukumäärä ja suositeltu toimenpide. Se näyttää myös graafisesti, kuinka paljon uhkia se aiheuttaa tietokoneellesi.

Aloita skannaus nyt
Security Reviverin käytön ehdoton ensimmäinen askel on tarkistaa järjestelmä haittaohjelmien varalta. Napsauta Käynnistä tarkistus nyt -painiketta aloittaaksesi skannausprosessin aktivoimalla Infektioskannaus-näytön.

Tarkista päivitykset
Suosittelemme pitämään haittaohjelmamääritelmien tietokanta ajan tasalla ja ajan tasalla. Tämä auttaa ohjelmaa tarjoamaan tarkkoja tuloksia ja välttämään vääriä positiivisia tuloksia. Ota tämä käyttöön napsauttamalla Tarkista päivitykset -linkkiä vasemmassa paneelissa ladataksesi ja asentamalla kaikki päivitykset.

Mukauta skannausta
Voit mukauttaa skannausta käyttämällä useita skannausvaihtoehtoja. Napsauta linkkiä Mukauta skannausta ja muuta asetukset omiin tarpeisiisi.