Negen stappen om uw oude PC weer als nieuw te later werken!Nine Steps to Making Your Old PC Run Like New!


PC Run Like New
Illustratie: Gordon McAlpin

Onderhoud is het laatste waar je aan denkt wanneer u een nieuwe computer, een goede reden voor de aankoop van: uw nieuwe computer moet in staat zijn om alles wat je gooien op het handvat!

Helaas, het is deze mentaliteit die leidt tot een veel voorkomende situatie met pc-gebruikers: een langzame en onbruikbaar computer, lang voordat de computer houdbaarheidsdatum.

Veel mensen denken dat dit gewoon normaal, en dat de normale levenscyclus van een computer is jonger dan 2 jaar. Dit is niet het geval! Wij willen mensen helpen meer leven uit hun computers, dus we hebben deze lijst van stappen die iedereen kan volgen om hun computer terug naar topprestaties te brengen bedacht. Voer deze tips in orde, en uw pc zal lopen als nieuw! We hopen dat u deze stappen waardevol!

Hier is een video presentatie van elk van de stappen in een interactieve manier.

Hier is de lijst van de stappen voor het maken van uw oude PC weer als nieuw, lees hieronder voor meer details over hoe een ieder uit te voeren.

De ReviverSoft Nine-Step Plan

 1. Beveilig uw pc
 2. Installeer onnodige Toepassingen
 3. Stop programma’s worden uitgevoerd bij het opstarten
 4. Voer Windows Update
 5. Werk drivers van uw computer
 6. Run Schijfopruiming
 7. Uninstall Browser add-ons
 8. Voer een Windows Registry Scan
 9. Defragmenteer uw harde schijf

Wat volgt is elke stap in volgorde van uitvoering, met details over hoe een ieder uit te voeren, ongeacht welke versie van Windows je hebt. Als u nog vragen hebt over onze negen-stappen-plan na het lezen van dit, laat een reactie hier op de blog, of stuur ons een antwoord op twitter , en we zullen u zo snel mogelijk.

Stap 1: Beveilig uw pc

Voordat u begint te proberen om alle problemen op uw computer vast te stellen en voer de noodzakelijke onderhoud, controleer dan eerst of er geen beveiligingsproblemen op uw computer, zoals virussen of malware. Sommige malware en virussen kunnen aanzienlijke performance problemen veroorzaken. U zult niet in staat om ze te verwijderen door middel van typische software verwijdering methoden, dus het is altijd het beste om een ​​betrouwbare en gerenommeerde security toepassing te gebruiken.

ReviverSoft beveelt twee aanvragen; een draagt ​​een kostprijs en de andere is gratis.

Norton Internet Security heeft een tien jaar lange reputatie voor een opgeblazen gevoel uw computer en maakt het traag en moeilijk te gebruiken, maar de laatste jaren is het eigenlijk precies het tegenovergestelde van dat geweest. Norton maakt nu weinig middelen en biedt een niveau van veiligheid dat het een Editors ‘Choice onder beveiligingssoftware recensenten heeft gemaakt.

Onze gratis aanbeveling is Malwarebytes Anti-Malware . Malwarebytes is al lang een favoriet security applicatie voor de technische mensen (we hebben zelfs verhalen gehoord waar technische ondersteuning mensen uit andere zekerheid raden Mawarebytes aan hun klanten). De aanvraag is bekend om zijn vermogen om bijna alle malware te detecteren.

Downloaden en uitvoeren van een van deze toepassingen of beide, en voer een systeem te scannen voor elke om ervoor te zorgen dat uw pc niet is aangetast.

Stap 2: installeer onnodige toepassingen


PC Run Like New
Illustratie: Gordon McAlpin

Na verloop van tijd uw computer gebruikt u voor vele verschillende doeleinden. Je kan het gebruiken om iets te ontwerpen, spelletjes spelen en muziek, chatten met vrienden, cd’s branden, muziek opnemen of voor een aantal andere dingen. U moet een aanvraag voor elk van deze doelen. Heel vaak kan je iets installeren en gebruiken het gewoon een keer, of u kunt het gebruiken voor een korte periode van tijd en dan stoppen met het gebruik. Elke toepassing die u op uw computer installeert neemt ruimte in beslag, kan draaien op de achtergrond terwijl u de computer, en vele zelfs uw computer op te starten langzamer. Daarom raden we u aan elke toepassing die u niet gebruikt te verwijderen.

Windows maakt het zeer eenvoudig om applicaties te verwijderen. We hebben een groot artikel over hoe om software te verwijderen van uw computer .

Het voelt altijd goed om dingen die je niet nodig hebt weg te gooien, en hetzelfde geldt voor het verwijderen van toepassingen die u niet meer gebruikt. Wees meedogenloos! U kunt altijd terug te gaan en download de applicatie later, en als het een lange tijd tussen het gebruik voor een bepaalde toepassing, is het waarschijnlijk een update nodig is voordat u deze weer kunt gebruiken toch, en updates kan net zo lang duren als het downloaden van de hele zaak.

Stap 3: Stop programma’s worden uitgevoerd bij opstarten

Wanneer u de meeste toepassingen op uw computer te installeren, die toepassing vindt het een van de belangrijkste toepassingen, en dus stelt zich automatisch wordt gestart wanneer u de computer doet. Dit is over het algemeen OK, totdat u een groot aantal applicaties hebt geïnstalleerd en ze zijn allemaal proberen om te starten wanneer Windows wordt opgestart. Deze toepassingen moeten vechten voor systeembronnen en vertragen Windows geladen. Slechts enkele van deze toepassingen moeten draaien op het opstarten, en je kunt ze altijd beginnen later na de pc wordt uitgevoerd. Hieronder is een video blog die je laat zien hoe je applicaties worden uitgevoerd bij het opstarten kunt uitschakelen. Zorg ervoor dat u alleen applicaties uit te schakelen als je weet wat ze zijn. Doe een zoekopdracht op internet als je niet bekend bent met een programma dat u overweegt te verwijderen uit het opstarten zijn.

Trage computer laadtijd is meestal een van de belangrijkste factoren die mensen naar een nieuwe computer, maar het is niet de schuld van de computer dat Windows traag wordt geladen. Het is alle applicaties laden tegelijk Windows.

Stap 4: Voer Windows Update

Ook al heb je kunnen gebruik maken van de meest recente release van Windows (Windows 7 is de meest recente op het moment), mag u niet worden werkt met de recentste versie van Windows. Microsoft werkt voortdurend aan verbetering van Windows door de vaststelling van veiligheidsproblemen, bekende bugs en het verbeteren van de manier waarop het besturingssysteem draait. Als u niet regelmatig de toepassing Windows Update niet uitvoeren, kan je missen op deze updates, kunnen sommige van die problemen die u ondervindt met uw computer vast te stellen.

Controleren op Windows-updates is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is te klikken op Start, Alle programma’s, Windows Update, en volg de aanwijzingen om te controleren op updates. Voor meer gedetailleerde instructies voor het controleren op updates, kunt u terecht op de site van Microsoft .

Stap 5: Werk drivers van uw computer

Uw computer is opgebouwd uit vele verschillende afzonderlijke stukken hardware. Elk van deze stukken hardware moet een stukje software (een zogenaamde driver) dat die hardware te werken met Windows kunt. Wanneer u uw computer koopt je meestal kopen met de nieuwste drivers geïnstalleerd, zodat uw hardware werkt perfect met Windows. Na verloop van tijd echter, hardwarefabrikanten uitbrengen van nieuwe bestuurders wanneer wijzigingen worden aangebracht in Windows, zodat uw hardware werkt altijd soepel. Hoewel Windows heeft een utility driver update, het staat u niet op de hoogte van alle updates en er is geen gemakkelijke manier voor u om uit te vinden welke drivers zijn verouderd dat Windows niet vinden.

Driver Reviver biedt een gratis scan om te laten zien welke van uw chauffeurs zijn verouderd. De video hieronder laat zien hoe de applicatie doet dit. Na de scan kunt u de tijd jezelf om te gaan en vind de drivers en installeer ze of voor $ 30 Driver Reviver zullen automatisch downloaden en installeren voor u.

Stap 6: Voer Schijfopruiming

Schijfopruiming is een gratis hulpprogramma aangeboden door Windows waarmee u tijdelijke en overbodige bestanden verwijderen van uw pc. Dit helpt u vrij bruikbare harde schijf ruimte. Dit hulpprogramma een keer per maand is een goed idee om te helpen duidelijk uit bestanden die u niet meer nodig hebt en verminderen systeem rommel en schijf fragmentatie.

Schijfopruiming is eenvoudig in gebruik en kan worden gevonden door te klikken op Start, Alle programma’s, Bureau-accessoires, Systeemwerkset en vervolgens op Schijfopruiming. Volg de aanwijzingen om de bestanden die u niet meer wilt op uw computer te verwijderen. Over het algemeen is het veilig om Downloaded Program Files, Temporary Internet Files, Prullenbak, Tijdelijke bestanden en Thumbnails verwijderen.

Stap 7: Verwijder Browser add-ons

We besteden veel tijd met behulp van een webbrowser in vergelijking met pc-gebruikers van het verleden. We maken gebruik van webbrowsers voor e-mail, muziek, nieuws en ga zo maar door. Helaas, omdat we zoveel tijd besteden aan het gebruik van webbrowsers, veel bedrijven nu te creëren browser add-ons die nemen kostbare onroerend goed en vaak browserinstellingen, zoals startpagina, zoekmachine en andere instellingen die u normaal gesproken niet wilt veranderen veranderen. Neem de tijd om de add-ons die u op elke browser hebt geïnstalleerd beoordelen en verwijderen die u niet gebruikt. Het verwijderen van hen zal uw instellingen standaard browser te herstellen en zal meestal het verbeteren van uw browsen prestaties.

Hier is onze gids op het uitschakelen van de browser add-ons .

Stap 8: Voer een Windows Registry Scan

Het Windows-register is als het brein van uw besturingssysteem. Het is waar Windows slaat instellingen die uw computer uit te voeren zoals het doet. Elke keer dat u een toepassing installeren of verwijderen, zijn er wijzigingen in het Windows-register. Soms als je toepassingen te verwijderen, deze toepassingen niet schoon na zelf, en laten ze achter items in uw Windows-register dat kan vertragen het proces van het vinden van de juiste inzendingen. Registry Reviver is ontworpen voor het scannen van uw Windows-register op ongeldige ingangen te vinden (dat verwijzen naar een bestand dat niet bestaat) en deze vermeldingen te verwijderen. Dit vermindert het Windows-register grootte en rommel. Hieronder is een video waarin wordt uitgelegd hoe u de Register Reviver gebruiken.

Stap 9: Defragmenteer de vaste schijf

De laatste stap! Zodra u alle bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, de laatste stap is om je harde schijf te defragmenteren. Deze video van de pc Benchmark website verklaart waarom een harde schijf gefragmenteerd raakt en hoe het te defragmenteren functie van Windows.


PC Run Like New
Illustratie: Gordon McAlpin

De Post-Stappen Plan

Nu dat u deze stappen hebt lopen, moet uw pc weer als nieuw! Dus wat doe je nu? Gemakkelijk. Volg onze Twitter-feed . We updates te posten regelmatig van onze ReviverSoft PC Onderhoud Plan. Volg elke stap als het gaat op Twitter, en uw pc zal duren en duren.

Als u een update mist, maak je geen zorgen – net vangen als het gaat weer rond. Veel succes, en gelukkig computing!

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden
 • Doll

  Thanks for spending time on the computer (writing) so others don’t have to.

 • http://www.reviversoft.com Steve

  You’re welcome! Keep reading!

 • Paul Garatt

  Thanks, Steve! After years of spending money and TIME (lots of it) Registry Reviver seems to be the best solution, i.e. a computer program that can do a complete and thorough job of cleaning up the mess created over the months by programmers with good intentions (I hope) and, unfortunately, lesser skills than needed. Paul

 • http://www.reviversoft.com Steve

  Hi Paul,
  Be sure and let us know your results when using Registry Reviver! We’re confident it will help you optimize and clean your PC and help you feel better about the machine you already own.

  Thanks!
  ReviverSoft

 • Ricardo

  Thanks very much Reviver Soft lot of important skill in computer meantenace…..

 • reviversoft

  Thanks, Ricardo! Keep reading!

 • davee44

  Fantastic tutorial , excellent that you can stop and go back. I wish learning everything was like this on the Internet. You are well spoke and Top notch!

 • Chris Windley

  Very useful article – thank you !!

 • ROHIN

  i cant update windows. it says the service is running and u need to restart. please find a solution for this

 • http://www.reviversoft.com/ Mark Beare

  Can you please post a screenshot?

 • http://www.pchealthboost.com/clean_up_pc.php PcHealthBoost1

  Or find an alternative that does all of the above for you, for the same price or less. You really do get what you pay for!

 • http://virusrefuge.com/ Andrew

  Steve absolutely brilliant! Love the multitude of videos to help people. I learn more from video instruction than just reading. Great resource, bookmarked for future reference. :)

 • http://www.reviversoft.com/ Mark Beare

  Glad you liked it Andrew

 • Adrian Bensi

  it takes long time to connect wireless network on start up almost 3 minutes, can u help me

 • αγγελος σαλονικα

  just restart the pc…dumbass

 • Daniel Waleczek

  You need help with translate text in polish?

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer