We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Zo verwijdert u een Windows 8-toepassing (Windows 8 thema-toepassing)How to uninstall a Windows 8 Application (Windows 8 Themed Application)

Er zijn twee typen toepassingen in Windows 8. Traditionele bureaubladtoepassingen en specifieke Windows 8-toepassingen. We hebben een andere video welke laat zien hoe u bureaubladtoepassingen verwijdert in Windows 8. Hier vindt u informatie over het verwijderen van specifieke Windows 8-toepassingen.

Om te leren hoe u een bureaubladtoepassing verwijdert, kijk onze video hier.

Video-transcript:

Hallo allemaal. Mark hier van ReviverSoft. Vandaag ga ik u laten zien hoe u een Metro/Moderne UI-toepassing van Windows 8 verwijdert. In een eerdere video heb ik u laten zien hoe u een bureaubladtoepassing verwijdert. Als u die video wilt bekijken vindt u de link hiernaar in het commentaar hieronder. Om een Metro/Moderne UI-toepassing te verwijderen gaat u eerst naar het startvenster. U kunt dit op verschillende manieren doen. De eerste manier is om uw muisaanwijzer naar de rechterbovenhoek van het venster te brengen en het dan naar beneden te verplaatsen, of vanuit de rechteronderhoek omhoog. Klik vervolgens op Start. U kunt ook uw vinger van de rechterkant vegen als u een touchscreen hebt. Of u kunt de Windows-toets op uw toetsenbord gebruiken om naar dit startvenster van Windows 8 te gaan.

Dit is de Windows vervanging van het Start Menu van vorige versies van Windows. Er is controverse over geweest of dit het beste was om te doen, maar indien u een upgrade naar Windows 8 hebt uitgevoerd, is dit de manier om de verschillende toepassingen te bereiken. Alles wat een effen kleur heeft, of alle tegels in effen kleuren zijn Metro/Moderne UI-toepassingen. Dan zijn er alle toepassingen hier, die kleine iconen voor toepassingen die u geïnstalleerd hebt onder dezelfde gekleurde tegel, zijn bureaubladtoepassingen. Indien u een Metro/Moderne UI-toepassing wilt verwijderen, moet u rechts klikken op deze tegel. Een ander alternatief is om uw vinger op de tegel te houden en dan krijgt u hetzelfde menu en vindt u in de linkerhoek onderaan drie opties. “Losmaken van start” is om het van het venster weg te halen , “verwijderen” is waartoe we in een ogenblik komen, en “kleiner” welke de tegel kleiner maakt. U kunt deze ook groter maken door erop te klikken. Om de tegel of de toepassing te verwijderen, klikt u er met de rechtermuisknop op. Kies dan “verwijderen”, bevestig en klik opnieuw op “verwijderen”.

Daar is het. De toepassing is verwijderd en er is ruimte op uw harde schijf vrijgemaakt zodat u bijkomende toepassingen kunt installeren of meer afbeeldingen en bestanden op uw computer kunt plaatsen. Indien u de toepassing opnieuw wenst te installeren, is het enige dat u dient te doen is opnieuw naar de winkel gaan, ernaar zoeken en opnieuw te installeren. Hebt u vragen, laat dan hieronder een commentaar achter en we hopen u natuurlijk terug te zien in een volgende ReviverSoft video. Bedankt dat u gekeken hebt.

  • henry

    hice el procedimiento anterior para desinstalar la Aplicacion Tienda y no me funcionó. que puedo hacer?
    de antemano gracias.
Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer