Schoffel Maak IK EEN Schema OM Driver Reviver te laten Draaien?Hoe maak ik een Schema om Driver Reviver te laten draaien?

Als u een schema wilt maken voor Driver Reviver te laten draaien, biedt het programma een gemakkelijke optie.

Wat u moet doen:

1. Open “Driver Reviver”
  2. Klik op Opties
  3. Selecteer Schema
  4. In de Schema Instellingen sectie, selecteert u het Type schema en selecteer uw voorkeursinstellingen.
  5. Klik op Toepassen

dr_scheduler

Het Schema wijzigen:

Breng simpelweg wijzigingen aan in het bestaande schema en klik Toepassen om de nieuwe instellingen op te slaan.