IK Hebr problems voldaan EEN driver update. Wat is er fuit gegaan en schoffel los IK Het op?Ik heb problemen met een driver update. Wat is er fout gegaan en hoe los ik het op?

Het Driver Reviver team werkt zeer hard om de nauwkeurigheid en compatibiliteit van de driver updates te verzekeren die geleverd worden via Driver Reviver. Alle driver updates zijn komen direct van de hardware fabrikanten zelf en zijn getest en gevalideerd voor de beste resultaten.

Als u echter problemen heeft met een driver update, zijn hier de mogelijkheden:

– Er was een conflict tussden de driver en uw computer (originele driver is corrupt of hardware problemen)

– Een beveiligingsprogramma of Windows service onderbrak het driver update proces (onderbreking veroorzaakt problemen)

– Er was een probleem bij het afleveren van de juiste versie van de driver (niet compatibele driver aangeboden)

Gelukkig zijn wij er om te helpen. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met ons ondersteuningsteam met de exacte details van het probleem, inclusief specificaties van de driver update in kwestie en uw systeem informatie en zij zullen u met blijdschap verder assisteren.

Wij raden ook aan om de ingebouwde Raporteer Feedback functie te gebruiken om een probleem met een driver update te raporteren:

Hoe om te gaan met problematische drivers