Hoe gebruik ik de Verwijderaar om toepassingen in MacReviver te verwijderen?How do I use Uninstaller to uninstall applications in MacReviver?

De Uninstaller-functie in MacReviver kan veel handiger zijn dan het zoeken naar een uninstaller in de map Programma’s. U kunt alle programma’s die u hebt geïnstalleerd op één locatie zien, vergelijkbaar met de app Programma’s en onderdelen op een Windows-pc. Vervolgens kunt u elke geïnstalleerde applicatie selecteren en deze verwijderen.

Om Uninstaller te gebruiken:

• Start MacReviver.
  • Klik op Uninstaller .
  • Klik op Scannen .

mr_uninstaller

• U kunt op het tabblad Toepassingen, Widgets, Voorkeuren of Plug-ins klikken om elk type app te bekijken.
  • Selecteer een app die u niet langer nodig heeft.
  • Klik op Verwijderen om het te verwijderen.

mr_uninstaller_2