Hoe kan ik controleren of er updates van het programma voor de PC Reviver?How do I check for program updates for PC Reviver?

PC Reviver is ontworpen om bij het opstarten automatisch te controleren op programma-updates.

U kunt deze functie altijd in- of uitschakelen en om toegang te krijgen tot deze optie moet u naar het scherm Instellingen gaan (klik op het tandwielpictogram) van PC Reviver.

Bovendien kunt u handmatig de nieuwste versie van uw PC Reviver controleren door op de knop ” Nu controleren ” te klikken.