Hoe kan ik downloaden en installeren PC Reviver?How do I download and install PC Reviver?

PC Reviver is zeer eenvoudig te downloaden en te installeren.

• Klik hier om het downloaden van PC Reviver starten. Dit zal een aanwijzing van uw browser vraag of u zou zijn om dit bestand te downloaden. Bevestig dat u wilt blijven en dan een keer het downloaden is voltooid Open het bestand dat wordt gedownload (PCReviverSetup.exe). U moet dan ontvangt u een Windows-bericht met de vraag of u zou zijn om dit bestand te openen, te accepteren dat bericht.
  • U moet nu de pc Reviver installer draait. Volg de instructies op het scherm om de installatie van PC Reviver voltooien. Nadat de installatie is voltooid, zult u in staat om met succes te starten en te gebruiken PC Reviver op uw pc.
  • Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?