Waarom doet PC Reviver niet een scan te voltooien of te herstellen problemen gevonden?Why does PC Reviver not complete a scan or repair the problems found?

Als PC Reviver geen scan van uw computer of een specifiek gebied voltooit, zorg er dan voor dat het gebied dat u wilt scannen, is geselecteerd en opgenomen in de analyse. Om dit te doen, klikt u op de tegel Reparatie in het zijmenu. Klik eenvoudig op ” Instellingen ” naast Uninstall Cleanup. U kunt elke sectie selecteren en deselecteren door in het betreffende vakje te klikken.

Om geïdentificeerde fouten te herstellen, moet u PC Reviver registreren en activeren. Om PC Reviver te registreren kunt u op Upgrade naar de volledige versie bovenaan het scherm klikken of u wordt gevraagd om u te registreren wanneer u alle gevonden problemen probeert te herstellen.