Zal PC Reviver backup van mijn computer uit voordat u reparaties?Will PC Reviver backup my computer before performing repairs?

PC Reviver is ontworpen om uw pc veilig te repareren, onderhouden en optimaliseren. Als voorzorgsmaatregel maakt het programma automatisch een back-up van uw register en stuurprogramma’s voordat reparaties of updates worden uitgevoerd. PC Reviver creëert ook een systeemherstelpunt voor uw pc elke keer dat u reparaties uitvoert of een register defragmenteert. Om de herstelpunten te maken, moet Systeembescherming zijn ingeschakeld op uw Windows-schijf.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat u regelmatig een back-up moet maken van alle belangrijke informatie op uw systeem, die niet kan worden hersteld met een schone installatie van uw besturingssysteem. In principe zijn dit alle persoonlijke gegevens, inclusief documenten, foto’s, muziek enz.

Hier is een van de vele artikelen in onze blog over back-upopties.