Hoe kan ik de standaard taal van Registry Reviver te veranderen?How do I change the default language of Registry Reviver?

Als Registry Reviver opstart in een vreemde taal of als u een andere taal wilt proberen, kunt u dit met het programma vrij gemakkelijk doen.

Hier is wat je moet doen:

Open Registry Reviver, klik op Opties , selecteer het tabblad Algemeen , selecteer onder Taal de gewenste taal uit de weergegeven visuele lijst.

Het programma zou dan automatisch de gekozen taal moeten toepassen.