Schoffel Maak IK de Reparaties registreren ongedaan van Herstel IK this?Hoe maak ik de register reparaties ongedaan of herstel ik deze?

Als om wat voor reden dan ook reparaties aan het register niet het gewenste resultaat opleveren, of een bepaald programma hebben beïnvloed, hebt u de optie om de reparatiewijzigingen te herstellen door de herstelfunctionaliteit van Registry Reviver te gebruiken.

Zo gebruikt u de herstelfunctionaliteit te gebruiken:

1. Open “Registry Reviver”
  2. Klik op Opties
  3. Selecteer Herstellen
  4. 4. Selecteer vanuit de aangegeven lijst de back-up datum van de reparaties die u wilt herstellen
  5. 5. Klik op de knop Herstel geselecteerde back-up

rr_restore

Dit zal de reparaties terugdraaien naar de gespecificeerde datum en tijdstip.