Wij streven ernaar om onze website in zoveel talen lokaliseren mogelijk, maar deze pagina is momenteel machine vertaald met behulp van Google Translate. dicht

Archief voor de 'Security Reviver' Categorie

We vinden het jammer om te horen dat u uw abonnement op te zeggen. Hier zijn enkele van de manieren waarop u uw abonnement voor Veiligheid Reviver kunnen annuleren. Kijk voor uw originele orderbevestiging e-mail in uw mailbox en klik op de Annuleren Uw aanmelding voor … link in de e-mail U kunt contact opnemen […]

• Geplaatst in Aankoop , Beveiliging Reviver
  • Reacties staat uit forHoe kan ik mijn abonnement voor Veiligheid Reviver annuleren?How do I cancel my subscription for Security Reviver?

Maak je geen zorgen, er zijn een paar manieren om uw verloren licentiecode te herstellen: – U kunt opvragen met behulp van het Verloren Code tool, door het hebben van de licentie gegevens verzonden naar het e-mailadres wordt gebruikt voor uw aankoop – Bekijk alle vergunningen die door een bezoek aan de rekening ReviverSoft sectie […]

Als u problemen met Security Reviver of gewoon behoefte aan een frisse start, raden we dat u het programma op uw pc te installeren. TIPS: – Houd dit browservenster geopend terwijl je elke stap te voltooien, zodat je terug kan komen als referentie als je vast komt te zitten. -. Wanneer u de nieuwe versie […]

• Geplaatst in Installatie , Beveiliging Reviver
  • Reacties staat uit forHoe kan ik opnieuw installeren Veiligheid Reviver op mijn pc?How do I reinstall Security Reviver on my PC?

Wanneer een nieuwe versie van Veiligheid Reviver beschikbaar is, krijgt u een update melding de volgende keer dat u het programma te starten. Het enige wat u hoeft te doen is accepteren de update en volg de aangegeven richting om de update te installeren aanwijzingen. Als je niet de tijd hebt, of gewoon geen zin […]

• Geplaatst in Installatie , , Security Reviver
  • Reacties staat uit forHoe kan ik upgraden naar de nieuwste versie van Veiligheid Reviver?How do I upgrade to the latest version of Security Reviver?

Security Reviver biedt real-time (altijd aan) beveiligingsschermen voor bescherming tegen de klok van uw pc. De Real-Time Protection Shields, indien ingeschakeld (alleen in de geregistreerde versie), dienen het doel om de malware-aanvallen in real time te beperken. Malware-programma’s die het systeem starten, worden geïdentificeerd en gestopt als en wanneer gedetecteerd door het programma. Alerts worden […]

• Geplaatst in Beveiliging Reviver , gebruik en functionaliteit
  • Reacties staat uit forHoe kan ik de real-time bescherming schilden in Beveiliging Reviver gebruiken?How do I use the real-time protection shields in Security Reviver?

Het gedeelte Quarantaine van Veiligheid Reviver is waar de malware-infecties verwijderd van uw systeem worden opgeslagen of in quarantaine geplaatst. Maak je geen zorgen, ze zijn opgeslagen op een veilige locatie op uw systeem en zijn in een aangepast formaat. Op deze manier worden ze ineffectief gemaakt en niet in staat zijn om te interfereren […]

Om toegang te krijgen tot de basisinstellingen van Veiligheid Reviver, klikt u op de knop Instellingen en klik op het tabblad Algemeen. De beschikbare opties in de algemene instellingen worden hieronder toegelicht: Taal: Beveiliging Reviver is beschikbaar in verschillende talen (dekt de meeste talen). U kunt dit programma uit te voeren in de gewenste taal […]

• Geplaatst in Beveiliging Reviver , instellingen en meer
  • Reacties staat uit forHoe krijg ik toegang tot de basisinstellingen van Veiligheid Reviver?How do I access the basic settings of Security Reviver?

Beveiliging Reviver biedt verschillende mogelijkheden om uw scan instellingen aan te passen. Standaard worden alle categorieën geselecteerd voor het scannen, maar u kunt in- of een optie uit te schakelen door het selecteren of uit te schakelen het vinkje tegen. De verschillende categorieën van de scan worden hieronder toegelicht: Internet Cookies: Cookies zijn sporen van […]

• Geplaatst in Beveiliging Reviver , instellingen en meer
  • Reacties staat uit forHoe kan ik de scan instellingen in Beveiliging Reviver aanpassen?How do I customize the scan settings in Security Reviver?

Beveiliging Reviver stelt u in staat om een ​​aantal bestanden en mappen die u niet wilt tijdens een malware-scan te nemen uit te sluiten. Eenmaal toegevoegd aan de uitsluitingslijst van Veiligheid Reviver zullen deze bestanden en mappen van alle toekomstige scans worden uitgesloten en zullen niet worden vermeld als malware-infecties. Voorts zullen geen schilden het […]

Regelmatig Malware schoonmaak komt ten zeerste aanbevolen. U kunt plannen Beveiliging Reviver te draaien op uw gemak zonder tussenkomst van de gebruiker: slechts een keer, elke dag of elke week. Dit bewijst een zeer nuttig zijn, want vaak hebben we de neiging om te vergeten om essentiële onderhoudstaken uit te voeren. Hoe maak je een […]