Ni trinn til å gjøre at din gamle datamaskinen kjører som ny!Nine Steps to Making Your Old PC Run Like New!


PC Run Like New
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Vedlikehold er det siste du tenker på når du kjøper en ny datamaskin, med god grunn: den nye datamaskinen skal kunne håndtere alt du kaster på den!

Dessverre er det denne mentaliteten som fører til en vanlig situasjon med PC-brukere: en langsom og ubrukelig datamaskin, i god tid før datamaskinens ut på dato.

Mange tror dette er bare normalt, og at den normale livssyklus for en datamaskin er under 2 år. Dette er ikke tilfelle! Vi ønsker å hjelpe folk får mer liv ut av sine datamaskiner, så vi har utviklet denne liste over tiltak som alle kan følge for å ta med datamaskinen tilbake til topp ytelse. Utfør disse tipsene i rekkefølge, og din PC vil kjøre som ny! Vi håper du finner disse trinnene verdifull!

Her er en video utstillingsvindu hvert av trinnene i en interaktiv måte.

Her er listen over trinnene for å gjøre PCen blir som ny, les nedenfor for mer informasjon om hvordan du kan utføre hver enkelt.

Den ReviverSoft Ni-Step Plan

 1. Sikre din PC
 2. Avinstaller unødvendige programmer
 3. Stopp programmer fra å kjøre ved oppstart
 4. Kjør Windows Update
 5. Oppdater datamaskinens drivere
 6. Kjør Diskopprydding
 7. Avinstaller Browser Add-ons
 8. Kjør en Windows-registret skanning
 9. Defragmentere harddisken

Det følgende er hvert trinn i rekkefølgen på gjennomføring, med detaljer om hvordan du utfører hver enkelt, uavhengig av hvilken versjon av Windows du har. Hvis du fortsatt har spørsmål om våre ni-trinns plan etter å ha lest dette, legg igjen en kommentar her på bloggen, eller send oss et svar på twitter , og vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Trinn 1: Sikre din PC

Før du setter i gang å prøve å fikse alle problemene på datamaskinen din og kjøre den nødvendige vedlikehold, først sørge for at det ikke er noen sikkerhetsproblemer på datamaskinen din, som for eksempel virus eller malware. Noen malware og virus kan forårsake betydelige ytelsesproblemer. Du vil ikke være i stand til å fjerne dem gjennom typiske programvare fjerning metoder, så det er alltid best å bruke en pålitelig og anerkjente sikkerhetsprogrammet.

ReviverSoft anbefaler to søknader, en bærer en kostnad og den andre er gratis.

Norton Internet Security har en tiårige rykte for oppblåsthet datamaskinen din og gjør det sakte og vanskelig å bruke, men de siste årene har det faktisk vært det stikk motsatte av det. Norton bruker nå få ressurser og gir et nivå av sikkerhet som har gjort det en Editors ‘Choice blant sikkerhetsprogramvare anmeldelser.

Vår gratis anbefaling er Malwarebytes Anti-Malware . Malwarebytes har lenge vært en favoritt sikkerhets applikasjon for tekniske folk (vi har selv hørt historier hvor teknisk support folk fra andre sikkerhet anbefaler Mawarebytes til sine kunder). Søknaden er kjent for sin evne til å oppdage nesten all malware.

Last ned og kjøre en eller begge av disse programmene, og deretter kjøre en system scan for hver enkelt å sørge for at din PC ikke har blitt kompromittert.

Trinn 2: Avinstaller unødvendige programmer


PC Run Like New
Illustrasjon: Gordon McAlpin

Over tid, bruker du datamaskinen for mange ulike formål. Du kan bruke den til å designe noe, spille spill og musikk, chatte med venner, brenne CDer, spille inn musikk eller for en rekke andre ting. Du trenger et program for hver av disse formålene. Ganske ofte, kan du installere noe og bruke den bare en gang, eller du kan bruke den for en kort periode og deretter slutte å bruke det. Hvert program du installerer på datamaskinen tar opp plass, kan kjøre i bakgrunnen mens du bruker datamaskinen, og mange selv gjøre datamaskinen starter tregere. Dette er grunnen til at vi anbefaler at du avinstallerer alle programmer du ikke bruker.

Windows gjør det svært enkelt å avinstallere programmer. Vi har en stor artikkel om hvordan du avinstallerer programvare fra datamaskinen din .

Det føles alltid godt å kaste bort ting du ikke trenger, og det samme gjelder for å fjerne programmer du ikke bruker lenger. Vær nådeløs! Du kan alltid gå tilbake og laste ned programmet senere, og hvis det er en lang stund mellom bruksområder for en bestemt applikasjon, er det sannsynlig at en oppdatering er nødvendig før du kan bruke den igjen uansett, og oppdateringer kan ta like lang tid som å laste ned hele greia.

Trinn 3: Stopp programmer fra å kjøre ved oppstart

Når du installerer de fleste programmer på datamaskinen din, mener at programmet er det en av de viktigste programmene, og så det setter seg til å starte automatisk når du datamaskinen gjør. Dette er generelt OK, før du har installert et stort antall søknader, og de er alle prøver å starte når Windows starter. Disse programmene må kjempe for systemressurser og tregere Windows fra lasting. Svært få av disse programmene må kjøre opp oppstart, og du kan alltid starte dem senere etter at PC-en kjører. Nedenfor er en videoblogg som viser deg hvordan du kan deaktivere programmer fra å kjøre ved oppstart. Pass på at du bare deaktivere programmer når du vet hva de er. Gjør et nettsøk hvis du er ukjent med et program du vurderer å fjerne fra oppstart.

Treg datamaskin lastetiden er vanligvis en av de viktigste faktorene som driver mennesker til en ny datamaskin, men det er ikke datamaskinens skyld at Windows lastes sakte. Det er alle anvendelser lasting samtidig som Windows.

Trinn 4: Kjør Windows Update

Selv om du kan bruke den nyeste versjonen av Windows (Windows 7 er den nyeste i øyeblikket), kan du ikke kjøre den nyeste versjonen av Windows. Microsoft arbeider kontinuerlig med å forbedre Windows ved å feste sikkerhetsproblemer, kjente feil og forbedre måten operativsystemet kjører. Hvis du ikke regelmessig kjøre Windows Update-programmet, kan du gå glipp av disse oppdateringene, kan noen av dem fikse problemene du har med datamaskinen.

Ser etter Windows-oppdateringer er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å klikke på Start, Alle programmer, og deretter Windows Update, og følg deretter instruksjonene for å se etter oppdateringer. For mer detaljerte instruksjoner for å sjekke etter oppdateringer, kan du gå til Microsofts nettsted .

Trinn 5: Oppdater datamaskinens drivere

Datamaskinen består av mange forskjellige individuelle deler av maskinvaren. Hver av disse bitene av maskinvare trenger et stykke programvare (kalt en driver) som gjør at maskinvaren til å fungere med Windows. Når du kjøper maskinen du vanligvis kjøper den med alle de nyeste driverne er installert slik at maskinvaren fungerer perfekt med Windows. Over imidlertid tid, maskinvareprodusenter slipper nye drivere når det gjøres endringer i Windows, slik at maskinvaren fungerer alltid jevnt. Mens Windows har en driveroppdatering verktøyet, betyr det ikke varsle deg om alle oppdateringer, og det er ikke en enkel måte for deg å finne ut hvilke drivere som er gått ut på dato som Windows ikke finner.

Driver Reviver tilbyr en gratis skanning for å vise deg hvilke av driverne er utdatert. Den under videoen viser deg hvordan programmet gjør dette. Etter at skanningen kan du ta deg tid til deg selv å gå og finne driverne og installere dem eller for $ 30 Driver Reviver vil automatisk laste ned og installere dem for deg.

Trinn 6: Kjør Diskopprydding

Diskopprydding er et gratis verktøy som tilbys av Windows som hjelper deg å fjerne midlertidige og unødvendige filer fra din PC. Dette hjelper deg med å frigjøre nyttig plass på harddisken. Kjører dette verktøyet en gang i måneden er en god idé å bidra til å rydde ut filer du ikke lenger trenger, og redusere system rot og disk fragmentering.

Diskopprydding er enkel å bruke og kan finnes ved å klikke på Start, Alle programmer, deretter Tilbehør, deretter Systemverktøy, og deretter Diskopprydding. Følg instruksjonene for å fjerne filer du ikke lenger vil ha på datamaskinen din. Vanligvis er det trygt å fjerne Loaded Program Files, Temporary Internet Files, Recycle Bin, midlertidige filer og miniatyrbilder.

Trinn 7: Avinstaller Browser Add-ons

Vi tilbringer mye tid ved hjelp av en nettleser i forhold til PC-brukere i det siste. Vi bruker nettlesere for e-post, musikk, nyheter og så videre. Dessverre, fordi vi bruker så mye tid på å bruke nettlesere, mange bedrifter nå opprette nettlesertillegg som tar opp verdifull eiendom og ofte endre innstillingene i nettleseren, for eksempel hjemme side, søkeleverandør og andre innstillinger du normalt ikke vil endres. Ta deg tid til å vurdere de tilleggene du har installert på hver nettleser, og fjern de du ikke bruker. Fjerne dem vil gjenopprette innstillingene i standardleseren og vil vanligvis forbedre søkeytelsen.

Her er vår guide på å deaktivere nettlesertillegg .

Steg 8: Kjør en Windows-registret skanning

Windows-registeret er som operativsystemet hjerne. Det er der Windows lagrer innstillinger som gjør datamaskinen utføre den måten den gjør. Hver gang du installerer eller avinstallerer et program, er det gjort endringer i Windows Registry. Noen ganger når du avinstallerer programmer, disse programmene ikke rydde opp etter seg, og de ​​etterlater oppføringer i Windows-registeret som kan forsinke prosessen med å finne riktige svar. Registry Reviver er designet for å skanne Windows-registret for å finne ugyldige oppføringer (som peke til en fil som ikke finnes) og fjerne disse oppføringene. Dette reduserer Windows-registret størrelse og rot. Nedenfor er en video som forklarer hvordan du bruker Register Reviver.

Steg 9: Defragmenter harddisken

Det siste trinnet! Når du har fullført alle trinnene ovenfor, er det siste trinnet for å defragmentere harddisken. Denne videoen fra PC Benchmark nettsiden forklarer hvorfor en harddisk blir fragmentert og hvordan å defragmentere den ved hjelp av verktøy som følger med Windows.


PC Run Like New
Illustrasjon: Gordon McAlpin

The Post-Steps Plan

Nå som du har kjørt disse trinnene, bør PCen blir som ny! Så hva gjør du nå? Easy. Følg vår Twitter-feed . Vi jevnlig legge ut oppdateringer fra vår ReviverSoft PC vedlikeholdsplan. Følg hvert skritt når den kommer opp på Twitter, og PC-en skal vare og vare.

Hvis du går glipp av en oppdatering, ikke bekymre deg – bare ta det når det kommer rundt igjen. Lykke til, og glad databehandling!

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå
 • Doll

  Thanks for spending time on the computer (writing) so others don’t have to.

 • http://www.reviversoft.com Steve

  You’re welcome! Keep reading!

 • Paul Garatt

  Thanks, Steve! After years of spending money and TIME (lots of it) Registry Reviver seems to be the best solution, i.e. a computer program that can do a complete and thorough job of cleaning up the mess created over the months by programmers with good intentions (I hope) and, unfortunately, lesser skills than needed. Paul

 • http://www.reviversoft.com Steve

  Hi Paul,
  Be sure and let us know your results when using Registry Reviver! We’re confident it will help you optimize and clean your PC and help you feel better about the machine you already own.

  Thanks!
  ReviverSoft

 • Ricardo

  Thanks very much Reviver Soft lot of important skill in computer meantenace…..

 • reviversoft

  Thanks, Ricardo! Keep reading!

 • davee44

  Fantastic tutorial , excellent that you can stop and go back. I wish learning everything was like this on the Internet. You are well spoke and Top notch!

 • Chris Windley

  Very useful article – thank you !!

 • ROHIN

  i cant update windows. it says the service is running and u need to restart. please find a solution for this

 • http://www.reviversoft.com/ Mark Beare

  Can you please post a screenshot?

 • http://www.pchealthboost.com/clean_up_pc.php PcHealthBoost1

  Or find an alternative that does all of the above for you, for the same price or less. You really do get what you pay for!

 • http://virusrefuge.com/ Andrew

  Steve absolutely brilliant! Love the multitude of videos to help people. I learn more from video instruction than just reading. Great resource, bookmarked for future reference. :)

 • http://www.reviversoft.com/ Mark Beare

  Glad you liked it Andrew

 • Adrian Bensi

  it takes long time to connect wireless network on start up almost 3 minutes, can u help me

 • αγγελος σαλονικα

  just restart the pc…dumbass

 • Daniel Waleczek

  You need help with translate text in polish?

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt