Hvordan kan jeg redusere Overoppheting Problemer i min PC?How do I Reduce Overheating Problems in My PC?

Når en PC blir overopphetet, kan det føre til mange problemer med den interne driften av datamaskinen, som den sentrale bearbeiding enhet ( CPU ) blir for varm kan forårsake betydelige problemer i sin drift. Det er mange måter å fikse dette relativt vanlig problem og hindre overoppheting, slik at det ikke medfører skjerpende frysing og andre uforutsette forstyrrelser som kan føre til tap av arbeid eller viktige filer.

Hvordan vite når Overoppheting er problemet

Diagnostisere en datamaskin problem kan være en vanskelig oppgave. Ulike symptomer er forårsaket av ulike problemer, og PC overoppheting problemer inneholder også egenskaper som er unike for dem. Symptomene på en overoppheting datamaskin er vanligvis ganske bred, men det finnes måter å finne ut om det er problemet.

Ett problem du kommer sannsynligvis til å oppleve er system krasj . Hvis datamaskinen uventet krasjer ofte uten at du forsøker å slå den av, kan det bety at datamaskinen er overopphetet. Mange problemer kan føre til at PC krasjer, men hvis datamaskinen krasjer like etter starten den opp, kan det tilskrives PC overoppheting problemer. Programvare frysing og tregt når du prøver å fullføre handlinger kan vanligvis foran et systemkrasj. Fordi alle PCer har innebygd temperaturdeteksjon, hvis maskinen blir for varm i henhold til sitt utvalg, vil den reagere deretter.

Når maskinen fryser og helt låser seg til et punkt der ingenting er gjennomførbart, og muligheten til å riktig slå ikke er tilgjengelig, kan dette være et resultat av PC overoppheting problemer i tillegg. Manuelt restarte datamaskinen vanligvis løser dette problemet midlertidig. Prøv å unngå å kjøre for mange programmer som tar opp for mye prosessorkraft på en gang.

Bortsett fra å krasje, omstart på måfå kan oppstå, hvor maskinen vil automatisk starte på nytt uten forvarsel under vanlig drift. Hvis dette skjer ofte, som med krasje eller låse opp, kan PC overoppheting problemer igjen være den skyldige.

Andre symptomer på overoppheting inkluderer: maskinen nekter å starte opp, blå skjerm for døden (når skjermen slås helt blå, stanse enhver operasjon og vise en feilmelding), høye lyder fra inne i maskinen, og hvis prosessoren er varm å røre fra utsiden.

Hvordan fikse og Forhindre PC Overoppheting Problemer

Forebygging av overoppheting kan gjøres på flere enkle måter, og derfor løse problemet effektivt. Når virus er ikke lenger fastsettes som et mulig problem etter en scan med antivirus og antimalware-programvare, kan du mistenker overoppheting som årsak.

Ofte blåser ut på innsiden av maskinen med et luftbeholderen vil fjerne støvansamling som bidrar til overoppheting i tillegg til andre problemer. Holde datamaskinen, spesielt bærbare datamaskiner, på en hard, glatt overflate kan også hindre overoppheting.


How do I Reduce Overheating Problems in My PC?
En kan av datamaskin støvkost brukes til delikat rene komponenter.

Programvare som SpeedFan kan lastes ned for å hjelp til å måle temperaturen på datamaskinen i ulike områder ved å overvåke sensorene. Kjøle pads kan også kjøpes for bærbare datamaskiner. Kontrollere temperaturen på datamaskinen regelmessig etter enten berører eller holder et termometer opp til prosessoren kan hjelpe deg å oppdage et varmeproblem.


How do I Reduce Overheating Problems in My PC?
SpeedFan grensesnitt, slik at du kan vise komponent temperaturer og turtall.

Å ha en troverdig datamaskin verksted diagnostisere problemer med datamaskinen kan også gjøres, slik at fagfolk til å oppdage og løse problemet før det blir ut av hånden. Mens kanskje ikke alltid som skjerpende som en kompleks og vanskelig å finne intern programvare eller maskinvare problem, PC overoppheting problemer er ikke å spøke med. Som med enhver operasjon-avbryte problemet, kan du miste viktig informasjon som ikke er sikkerhetskopiert eller være ute av stand til å fullføre dag-til-dag oppgaver. Det er mange måter å forebygge dette problemet slik at det ikke blir en livs forstyrre ergrelse.

Anbefalt av ReviverSoft

Registry Reviver vil finne og løse problemer, og gjenopprette optimal PC resultater raskt, enkelt og trygt.

last ned nå
  • http://www.reviversoft.com/ Mark Beare

    Sim, você está correto. Obrigado pelo comentário!

  • ycylvhvj

    Que explicação horrivel a de voces

  • Fernando Lopez

    Acaso voce pode facer uma melhor?

Å ha
PC-problemer?

Ta en GRATIS
Windows-registret scan
for å finne feil som kan
forårsake PC-problemer.


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Loading ...
Kopier til redaktør
or Avbryt