Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvordan å avinstallere en Windows 8 program (Windows 8 Themed Application)How to uninstall a Windows 8 Application (Windows 8 Themed Application)

Det finnes to typer programmer i Windows 8. Tradisjonelle desktop-applikasjoner og deretter Windows 8 spesifikke applikasjoner. Vi har en annen video som viser deg hvordan du avinstallerer desktop-applikasjoner i Windows 8, men her er hvordan du avinstallerer Windows 8 spesifikke applikasjoner.

Hvis du vil vite hvordan du avinstallerer en desktop applikasjon se vår video her .

Avskrift av videoen:

Hi guys. Marker her fra ReviverSoft. I dag skal jeg lære deg hvordan du avinstallerer en Metro / Modern UI program fra Windows 8. I en tidligere video, har jeg vist deg hvordan du avinstallerer en desktop applikasjon. Hvis du ønsker å finne ut at video, koblingen til det er i kommentarfeltet nedenfor. Hvis du vil avinstallere en Metro / Modern UI-programmet, må du komme til startskjermen. Det er et par måter å gjøre det på. Den første måten å gjøre det ville være å ta markøren og flytte den til øverste høyre hjørne av skjermen, og deretter flytte ned, eller gå til nederste høyre hjørne av skjermen og bevege seg opp og klikk på Start. Også hva du kan gjøre er sveip med fingeren fra høyre kant av skjermen hvis du har en berøringsskjerm enhet, eller alternativt kan du trykke Windows-tasten på tastaturet ditt, og det vil ta deg til denne skjermen her, noe som er Windows 8 startskjermen.

Dette er Windows utskifting av Start-menyen fra tidligere versjoner av Windows. Det har vært litt av striden om hvorvidt dette er den riktige tingen å gjøre, men hvis du har oppgradert til Windows 8, er dette din måte å få til forskjellige applikasjoner. Alt som har en flat farge, eller alle disse forskjellige flate farge fliser er Metro / Modern UI programmer. Så alle disse programmene her som er små ikoner for programmer du har installert på samme farge fliser er alle desktop-applikasjoner. Hvis du ønsker å avinstallere en Metro / Modern UI-program, hva du trenger å gjøre er å høyreklikke på flisen. Alternativt kan du holde fingeren på flisen, og du vil få den samme menyen, og du vil se ned i den nederste venstre hjørne har du tre alternativer. “Løsne fra start” er å fjerne det fra skjermen, “avinstallere”, som er hva vi får til i et sekund, deretter “mindre” som bare gjør flisen mindre. Da kan du også, hvis det er en liten flis du klikker på, vil du ha muligheten til å gjøre det større. For å avinstallere flis eller programmet, er alt du trenger å gjøre ved å høyreklikke på den, og klikk deretter på “avinstaller”, så du trenger bare å bekrefte og klikk “avinstallere” igjen.

Det du har det. Søknaden har blitt fjernet, og det vil frigjøre litt ekstra plass på harddisken, slik at du kan installere flere programmer eller har flere bilder eller filer på datamaskinen din. Hvis du ønsker å få den søknaden tilbake, er alt du trenger å gjøre er å gå tilbake til butikken, se etter den, og deretter installere det på nytt. Hvis du har spørsmål, kan du legge igjen en kommentar nedenfor i video kommentarer, og vi håper å se deg i en fremtidig ReviverSoft video. Takk for å se.

  • henry

    hice el procedimiento anterior para desinstalar la Aplicacion Tienda y no me funcionó. que puedo hacer?
    de antemano gracias.
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt