Olen juuri asentanut Battery Optimizer minun laptop. Miten sitä käytetään?I just installed Battery Optimizer on my laptop. How do I use it?

Voit optimoida kannettavan tietokoneen akunkeston viidessä helpossa vaiheessa:

1. Napsauta Suorita diagnoosi
  2. Tarkastele tuloksia ja huomioi mahdollinen akun keston nousu
  3. Aloita optimointi valitsemalla Optimoi akun kesto
  4. Suorita tarjotut optimoinnit; säädä asetuksia parhaan akun keston saamiseksi
  5. Tallenna asetukset ja ota optimoinnit käyttöön napsauttamalla Suorita optimoinnit!