Miksi diagnoosi kestää kauemmin kuin arvioitu aika?Why does the diagnosis take longer than the estimated time?

Oletuksena diagnoosin on tarkoitus kestää vain muutama minuutti jokaiselle skannattavalle kohteelle, ja tähän perustuvat arviot

Jotkin tietyntyyppisten kannettavien tietokoneiden akut (HP on yksi yleisimmistä) eivät palauta akun purkautumistietojaan säännöllisin väliajoin, ja tämän vuoksi Akun optimoijan on suoritettava diagnoosi pidempään jokaiselle skannatulle laitteelle, jotta se voi tarvittavien tietojen keräämiseksi.

Voit olla varma, että sinun on suoritettava diagnoosi vain kerran. Tämän jälkeen voit käyttää diagnoosin tuloksia määrittämään, kuinka paljon aikaa voit säästää optimoimalla tietokoneen asetukset.