Miten voin aktivoida tai rekisteröityä Disk Reviver?How do I activate or register Disk Reviver?

Disk Reviver -kopion aktivointi tai rekisteröinti on helppoa!

Näin sinun on tehtävä:

• Käynnistä Disk Reviver tietokoneellasi.

Disk_start

• Napsauta Rekisteröi nyt -painiketta ohjelmanäytön vasemmassa alakulmassa.Disk_reg
  • Kopioi ja liitä avautuvaan uuteen ikkunaan lisenssiavain (suosittelemme avaimen kopioimista ja liittämistä kirjoitusvirheiden välttämiseksi) tekstikenttään.Disk_act
  • Napsauta Aktivoi nyt -painiketta rekisteröinnin viimeistelemiseksi. Rekisteröitymisen jälkeen pystyt korjaamaan kaikki tietokoneellasi löydetyt virheet.