Miten voin päivittää uusimpaan versioon Kuljettajan Reviver?How do I upgrade to the latest version of Driver Reviver?

Varmistaaksesi, että saat täyden hyödyn uudesta Driver Reviver -versiosta ja kaikista sen parannuksista, sinun on ensin poistettava tietokoneellesi asennettu versio ennen uuden version asentamista.

Päivitysvinkit:

• Pidä tämä selainikkuna auki, kun suoritat jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos juutut.
  • Kun asennat Driver Reviverin uuden version, sinun on syötettävä ’lisenssikoodisi’ uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme, että etsit lisenssikoodisi ja pidät sen valmiina aktivoitavaksi.

Mistä löydät lisenssikoodisi:

(1) vahvistusviestissä, jonka sait ostaessasi Driver Reviverin ensimmäisen kerran, (2) käytä ReviverSoftin menetetyn koodin palautustyökalua

VAIHEET KULJETTAJAN HERÄTTÄJÄN VANHEN VERSIAN POISTAMISEKSI

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja avaa ReviverSoft-kansio.
  • Etsi ja avaa Driver Reviver -kansio (tämä on ReviverSoft-kansiossa)
  • Valitse Poista ohjaimen Reviver-vaihtoehto
  • Noudata kehotteita poistaaksesi Driver Reviverin vanhan version onnistuneesti.

Kun olet asentanut Driver Reviverin vanhan version onnistuneesti, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version.

KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUSI VERSIO

VAIHEET KULJETTAJAN UUDEN VERSION ASENTAMISEKSI

• Avaa tai suorita juuri lataamasi Driver Reviver -asennustiedoston (DriverReviverSetup.exe) uusi versio.
  • Asenna Driver Reviverin uusi versio noudattamalla näytön ohjeita
  • Tuote käynnistyy automaattisesti ja suorittaa koko järjestelmän tarkistuksen. Napsauta tarkistuksen jälkeen linkkiä ”Minulla on lisenssikoodi”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä lisenssitiedot.
  • Kopioi nyt lisenssikoodisi ja liitä se tuotteen aktivointi-ikkunan tekstikenttään. Kun olet liittänyt, napsauta ”Rekisteröi ohjain Reviver nyt” -painiketta, jotta aktivointi on valmis.

Onnittelut! Olet nyt päivittänyt Driver Reviverin uusimpaan versioon.