Kuinka rekisteröin Driver Reviverin voidakseni ladata ja asentaa ajuripäivityksiä?How do I register Driver Reviver, to download and install the driver updates?

Aktivoida Driver reviver tietokoneessa, sinun tarvitsee vain kopioida lisenssikoodin, liitä se aktivointi-ikkuna ohjelmiston ja aktivoi se avata sen täyden toiminnallisuuden. Aloita seuraa askel askeleelta opas alla:

1. Avaa Driver reviver

2. Valitse avaimen muotoinen ”rekisteri” kuvaketta ylävalikon ohjainpäivityksiä

DR_activate_1

3. Valitse teksti, jossa lukee ”Klikkaa sisään avain”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan jossa sinun täytyy liittää ”License Code”

DR_activate_2

4. Avaa nyt tilausvahvistus sähköpostitse, että olet saanut välittömästi ostamisen jälkeen. Näet ”License Code” määritelty tämän sähköpostin. Ensin sinun täytyy valita ”License Code” ja kopioi teksti (yksinkertaisesti valitsemalla tekstin ja pidä sitten Ctrl-näppäintä ja paina C-näppäintä. Voit myös napsauttaa ja valitse Kopioi. Tämä kopioi tekstin sinulle)

5. Seuraavaksi sinun täytyy mennä takaisin ohjainpäivityksiä ja aseta kohdistin tekstikenttään vieressä ”License Code” ja klikkaa Liitä-painiketta. Voit myös napsauttaa ja valitse Liitä vaihtoehto tai pitämällä Ctrl-näppäintä ja paina ”V” -näppäintä liitä lisenssikoodin.

DR_activate_3

6. Kun olet onnistuneesti kopioinut ja liittänyt ”License Code” tuotteeseen, sinun tarvitsee vain napsauttaa painiketta, jossa lukee ”Register ohjainpäivityksiä nyt ’.

Onnea! Olet onnistuneesti rekisteröitynyt tuotetta. Huomaat, että rekisteriin ”kuvake ei enää näy ylävalikon. Voit nyt tarkastella lisenssin tietoja napsauttamalla Asetukset-painiketta ylävalikon ja valitsemalla License välilehti.

Nauti käyttö ohjainpäivityksiä!