Miten saada kaikki saatavilla ajuripäivityksiä?How do I receive all available driver updates?

Kuljettajan Reviver oletusarvoisesti, vain tuottaa suositeltava ajuripäivityksiä ohjelman kautta. Nämä ovat ohjainpäivityksiä, jotka on testattu, sertifioitu ja turvallinen yleiseen käyttöön. Kuitenkin kokeneille käyttäjille, ohjainpäivityksiä ei tarjota mahdollisuus ladata ja asentaa aikaisin (beta) kuljettajia tietokonelaitteiston valmistajien. Vaikka nämä varhaiset ohjaimet sisältävät parannuksia ja korjauksia, ne voivat silti joutua tekemään testaus ja varmentaminen, jotta ne ovat turvallisia ja yhteensopivia. Jotta tämä vaihtoehto:

• Open Driver reviver
  • Klikkaa Asetukset, valitse Yleiset-välilehti
  • Valitse Toimita kaikki ajuripäivityksiä vaihtoehto
  • Klikkaa Käytä tallentaaksesi muutokset

dr_driver_updates