Tuotteemme Puhdistuspalvelu en Voi suorittaa skannausta loppuun ohjelmalla Kuljettajan Reviver?Miksi en voi suorittaa skannausta loppuun ohjelmalla Driver Reviver?

Kun Driver Reviver skannaus on suoritettu loppuun, ohjelma pitää yhdistää palvelimeemme tulosten saamiseksi (päivitykset). Jos käytät palomuuriohjelmaa, joka estää Internet-yhteyden kohteeseen Driver Reviver, se estää ohjelmaa näyttämästä skannauksen tulokset. Sen vuoksi, pyydämme sinua ottamaan palomuurin tilapäisesti pois käytöstä ja lisäämään ”Driver Reviver” poikkeustapauksena palomuurisi ohjelman sisään.