Voinko kokeilla InstallSafe ilmaiseksi?Can I try InstallSafe for free?

Joo! Voit ladata InstallSafen ilmaisen kokeiluversion täältä .

Ilmaisen kokeiluversion avulla voit tunnistaa asennetut selaimen työkalurivit ja poistaa ne ilmaiseksi. Se myös valvoo tulevia ohjelmistoasennuksia tietokoneellesi varmistaakseen, että muita sovelluksia ei asenneta tietämättäsi.

InstallSafen täysi, rekisteröity versio antaa sinun poistaa kaikki selaimen työkalurivit ja poistaa suoraan kaikki ohjelmistot, joita et halunnut asennettavan tietokoneellesi. Sinun on ostettava InstallSafe-lisenssikoodi, jotta voit käyttää kaikkia ja rajoittamattomia toimintoja.