Miten parantaa käynnistyksen nopeus minun MacReviver?How do I improve the startup speed of my MacReviver?

MacReviver helpottaa Macin käynnistämisen yhteydessä käynnistyvien sovellusten hallintaa. Sinun tarvitsee vain seurata näitä vaiheita:

1. Käynnistä MacReviver.
  2. Napsauta Käynnistyskohteet .
  3. mr_Startupitems

• Täällä näet luettelon kaikista kohteista, jotka alkavat, kun käynnistät Macin.
    • Kohteet, joiden vieressä on valintamerkki, asetetaan piilottamaan käynnistyksen jälkeen.
    • Voit tehdä sovelluksista piilotetut aloituksen jälkeen valitsemalla ne. Kaikki muutokset tallennetaan välittömästi.
    • Jos haluat poistaa sovelluksen käynnistymästä kokonaan, sinun on napsautettava sovelluksen nimeä ja napsauttamalla Poista .
    • Voit myös lisätä kohteita käynnistykseen napsauttamalla Lisää ja valitsemalla sovelluksen tai tiedoston, jonka haluat avata, kun Mac käynnistyy.