Miten voin asettaa akun optimointi profiileja MacReviver?How do I set up battery optimization profiles using MacReviver?

MacReviverin akun optimointiominaisuus antaa sinulle upeita oivalluksia akun varaustasosta, virrankulutuksesta ja arvioidusta akun jäljellä olevasta ajasta.

Voit myös hallita MacBookin akkua kuluttavia ominaisuuksia sen mukaan, toimiiko se akulla vai onko se kytketty virtalähteeseen. Tätä varten sinun on luotava yksi tai useampia akkuprofiileja ja aktivoitava sitten haluamasi profiili. Voit luoda akun optimointiprofiilin seuraamalla seuraavia ohjeita.

1. Käynnistä MacReviver.
    2. Valitse Akun optimointi .
    3. Näet akun nykyisen käyttöiän ja sen kunnon. Näet myös liikkuvan kaavion akun energiankulutuksesta.

mr_battery_optimization

1. Napsauta Näytä akkuprofiilit . Tämä vie sinut näyttöön, jossa luetellaan kaikki jo luotut akun optimointiprofiilit.
    2. Lisää uusi akkuprofiili napsauttamalla Lisää .
    3. Napsauta nuolia Akku ja virtalähde -kohdan vieressä asettaaksesi mukautetut arvot tälle Macille, kun se on akulla ja kun se on kytkettynä. Näitä mukautettuja arvoja ovat kirkkaus, äänenvoimakkuus, Wi-Fi ja Bluetooth.
    4. MacReviver muuttaa sitten asetuksia automaattisesti sen mukaan, käytätkö akkua vai kytketkö virtalähteeseen, jos tämä profiili on aktivoitu.

mr_battery_optimization_2

1. Kopioi nämä arvot uuteen profiiliin napsauttamalla Kopioi uuteen profiiliin . Tämän avulla sinulla voi olla useita samanlaisia profiileja.
  2. Kun olet tyytyväinen uuteen profiiliin, napsauta sitä ja napsauta Aktivoi profiili . Profiili muuttuu punaiseksi.
  3. Voit myös poistaa luotuja profiileja napsauttamalla niitä ja valitsemalla Poista .