Miten käytän Levytilankäyttö löytää kansioita ja tiedostoja, jotka vievät eniten tilaa MacReviver?How do I use Disk Usage to find the folders and files that take up the most space in MacReviver?

Levyn käyttöominaisuus kerää tilastotietoja kaikista Macin kansioista ja kertoo, mitkä kansiot vievät eniten tilaa. Kun napsautat kansioita, kukin alikansio lajitellaan myös tilan mukaan. Voit myös poistaa minkä tahansa kansion tai tiedoston tältä näytöltä.

Levyn käytön käyttäminen:

• Käynnistä MacReviver.
  • Napsauta Levyn käyttö .
  • Napsauta Skannaa .

mr_disk_usage

• Kansiot värikoodataan koon mukaan. Punaiset kansiot ja tiedostot vievät eniten tilaa tietyssä kansiossa ja vihreä vievät vähiten tilaa.
  • Napsauta nuolta nähdäksesi alikansiot, jotka ovat samalla tavalla värikoodatut.
  • Valitse mikä tahansa kansio tai tiedosto ja poista se napsauttamalla Poista .

mr_disk_usage2