Miten käytän Kopiot Finder poistaa päällekkäisiä tiedostoja MacReviver?How do I use Duplicates Finder to remove duplicate files in MacReviver?

MacReviverin Kopioiden löytäminen -toiminto voi skannata välittömästi koko Mac-tietokoneesi ja lajitella kaikki järjestelmän tiedostot, jolloin näet kaikki tiedostot, jotka on kopioitu eri kansioihin. Sitten voit helposti poistaa kaksoiskappaleet.

Kopioiden etsimen käyttäminen:

• Käynnistä MacReviver.
  • Napsauta Kopioiden etsintä .
  • Napsauta Skannaa .

mr_duplicate_finder

• Napsauta kaksoiskappaleiden vieressä olevaa nuolta nähdäksesi eri kansiot, joissa tiedostot sijaitsevat.
  • Valitse tiedostot, joista haluat poistaa yhden. Voit valita poistettavan kaksoiskappaleen napsauttamalla nuolta.
  • Voit lajitella tämän luettelon koon mukaan löytääksesi eniten tilaa vievät kaksoiskappaleet tai etsiä tiettyä tiedostoa tai tiedostotunnistetta.
  • Varmista, että et poista tiedostoja, jotka haluat säilyttää.
  • Napsauta Poista, jos haluat poistaa yhden kaksoiskappaleista.

mr_duplicate_finder2