Miten kerron MacReviver mitä kieliä säilyttää Language uudelleenjärjestäminen?How to I tell MacReviver what languages to retain in Language Cleanup?

Kun käytät Kielipuhdistusta, et halua poistaa kaikkia muita kieliä kuin nykyinen käyttämäsi kielet. Voit määrittää tietyt kielet, jotka suljetaan pois prosessista.

1. Valitse MacReviver- valikosta Asetukset …
  2. Napsauta Kielet- kuvaketta.
  3. Valitse säilytettävät kielet.
  4. Jos kielesi on tallennettu muualle kuin Applications-kansioon, määritä se tässä.

mr_lang_exclude_setting