Miten täysin poistaa tarpeettomia ohjelmia tietokoneeseen?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

PC Reviver voi auttaa sinua poistamaan ja poistamaan tarpeettomat ohjelmat tietokoneeltasi muutamalla napsautuksella. Aloita napsauttamalla Optimoi- välilehteä sivuvalikosta ja napsauttamalla sitten Uninstall Manager -laattaa.

Kun olet Uninstall Manager -ikkunassa, selaa tietokoneellesi asennettujen ohjelmien luetteloa, etsi ohjelmat, jotka haluat poistaa, ja napsauta Uninstall- kuvaketta aloittaaksesi asennuksen poistoprosessin. Seuraa näytön ohjeita poistaaksesi vaaditut ohjelmat tietokoneeltasi.

Huomautus: Voit myös korjata asennuksen napsauttamalla Korjaa -kuvaketta.