Miten luoda järjestelmän palautuspiste ennen korjausten yhteydessä?How do I create a system restore point before repairs are carried out?

PC reviver sopivasti luo järjestelmän palautuspisteen tietokoneeseen, ennen korjauksia, optimointi tai muutokset toteutetaan.

Järjestelmä palautuspisteeseen voit kumota viimeaikaiset muutokset ja palauttaa tietokoneen aiempaan päivämäärä ja kellonaika. Tämä on erityisen hyödyllinen, kun viimeisimmät muutokset tai korjaukset on toivottu vaikutus tietokoneeseen ja haluat perua kaikki muutokset.

Luo järjestelmän palautuspiste ennen optimoimalla vaihtoehto on käytettävissä Asetukset-alueen PC reviver ja on oletusarvoisesti käytössä. Voit ottaa sen käyttöön tai pois napsauttamalla kytkimellä.

pcr_restore_point