Miten voin hallita ja parantaa käynnistyksen kertaa minun PC?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Jos etsit parantaa ja ylläpitää käynnistyksen nopeus tai käynnistyksen aikana tietokoneen, PC reviver täysin käyttäjän sammuttaa tai kytke mitään ohjelmaa tai palvelua käyttäen Startup Manager ominaisuus. Aloita napsauttamalla Säilytä laatta aloitusnäytössä, valitse sitten Startup Manager laatta Kun olet Startup Manager ikkunassa voit katsoa läpi listan käynnistysohjelmien ja palvelut käynnissä tietokoneessa ja sammuttaa tarpeettomat ohjelmat ja palvelut klikkaamalla vihreää kytkintä vierekkäin ohjelman tai palvelun. Jos et ole varma ohjelman tai palvelun, yksinkertaisesti ota tukitiimimme ja he mielellään opastaa sinua.