Miten voin hallita ja parantaa käynnistyksen kertaa minun PC?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Jos haluat parantaa ja ylläpitää tietokoneesi käynnistysnopeutta tai käynnistystä, PC Reviver antaa täyden hallinnan ohjelman tai palvelun sammuttamiseen tai käynnistämiseen Käynnistyksenhallinta-ominaisuuden avulla. Pääset alkuun valitsemalla aloitusruudusta Maintain sheet ( Levyjen ylläpito ) ja napsauttamalla Startup Manager -laatta Kun olet Käynnistyksen hallinta -ikkunassa, voit tarkastella käynnissä olevien ohjelmien ja palveluiden luetteloa tietokoneessa ja poistaa tarpeettomat ohjelmat ja palvelut napsauttamalla vihreää kytkintä kunkin ohjelman tai palvelun vieressä. Jos et ole varma ohjelmasta tai palvelusta, ota yhteyttä tukitiimiimme ja he opastavat sinua mielellään.