Miten voin hallita ja parantaa käynnistyksen kertaa minun PC?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Jos haluat parantaa ja ylläpitää tietokoneesi käynnistysnopeutta tai käynnistysaikaa, PC Reviver antaa sinulle täyden hallinnan sammuttaa tai käynnistää mikä tahansa ohjelma tai palvelu Startup Manager -ominaisuuden avulla. Aloita napsauttamalla Optimoi- välilehteä sivuvalikosta ja napsauttamalla sitten Startup Manager -ruutua

Kun olet Startup Manager -ikkunassa, voit tarkastella tietokoneellasi parhaillaan käynnissä olevien käynnistysohjelmien ja -palveluiden luetteloa ja sammuttaa tarpeettomat ohjelmat ja palvelut napsauttamalla kunkin ohjelman tai palvelun vieressä olevaa vihreää kytkintä.

Jos et ole varma ohjelmasta tai palvelusta, ota yhteyttä tukitiimiimme ja he opastavat sinua mielellään.

Napsauta tätä ottaaksesi yhteyttä ystävälliseen tukeemme.