Miten voin korjata PC parantaa sen suorituskykyä ja vakautta?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

PC Reviver sisältää kaikki olennaiset työkalut, joita tarvitset parantaaksesi tietokoneesi vakautta ja parantamista.

• Korjausprosessin aloittamiseksi sinun on ensin analysoitava järjestelmäsi.
  • Napsauta PC Reviver -aloitusnäytön Korjaa -ruutua (tai välilehteä) ja napsauta sitten Skannaa- painiketta aloittaaksesi tietokoneesi eri alueiden skannauksen.

• Kun skannaus on valmis, voit tarkastella havaittujen korjaustarpeiden tietoja. Kun olet tarkistanut tarkistuksen tulokset tai jos et ole kiinnostunut tarkastelemaan niitä, voit korjata kaikki tietokoneeltasi löytyneet ongelmat napsauttamalla Korjaa- painiketta.

Se siitä. Olet onnistuneesti korjannut tietokoneesi!