Kuinka voin kumota kohdetta poistaa Privacy Reviver?How can I undo items removed by Privacy Reviver?

Yksityisyys reviver auttaa suojaamaan yksityisyyttä pysyvästi poistaa arkaluonteisia, yksityiset tiedot poistetaan selaimet tai tietokoneella.

Juuri tästä syystä, että ohjelma ei tarjoa mahdollisuutta kumota tai palauttaa jokin erät poistettiin skannauksen.

Kuitenkin, voit silti käyttää Windows Järjestelmän palauttaminen palauttaa ei-toivotut tietokoneen.