Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten ottaa automaattiset päivitykset Privacy Reviver?How do I enable automatic updates in Privacy Reviver?

Voit seurata ohjeita varmistaa, että ohjelma saa uusimmat päivitykset:

  • Launch Privacy Reviver.
  • Klikkaa Asetukset ja valitse Yleiset-välilehti.
  • Varmista, että Tarkista päivityksen automaattisesti -asetus on käytössä.
  • Napsauta Käytä-painiketta ja tallenna asetukset.

Yksityisyyden reviver nyt tarkistaa ja asentaa uusimmat päivitykset automaattisesti!

Pahoittelemme tästä ei ole apua. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus apua?
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuta