Miten estän Privacy reviver rasittaminen jokaisen käynnistyksen?How do I prevent Privacy Reviver from running at every startup?

Tässä mitä sinun pitää tehdä, jotta Privacy reviver käynnissä jokaisen käynnistyksen:

• Launch Privacy Reviver.
  • Klikkaa Asetukset ja valitse Yleiset-välilehti.
  • Varmista, että Suorita järjestelmän käynnistyksen asetus ei ole käytössä.
  • Napsauta Käytä-painiketta ja tallenna asetukset.

Tämä poistaa ohjelmaa toimimasta aina Windowsin käynnistyessä.

Voit aina manuaalisesti käynnistää ohjelman kaksoisnapsauttamalla työpöydän kuvaketta tai hakemalla sitä ohjelmista valikosta.