Miten estän Privacy reviver rasittaminen jokaisen käynnistyksen?How do I prevent Privacy Reviver from running at every startup?

Tässä on mitä sinun on tehtävä estääksesi Privacy Reviveriä käynnistymästä jokaisen käynnistyksen yhteydessä:

• Käynnistä Privacy Reviver .
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset -välilehti.

• Varmista, että Suorita järjestelmän käynnistyksen yhteydessä -vaihtoehto on poistettu käytöstä.
  • Napsauta Käytä -painiketta tallentaaksesi asetukset.

Tämä poistaa ohjelman käytöstä joka kerta, kun Windows käynnistyy.

Voit aina käynnistää ohjelman manuaalisesti kaksoisnapsauttamalla työpöydän kuvaketta tai avaamalla sen ohjelmavalikosta.